Ίλιον: «Ένα κορίτσι φώναζε "Aφήστε με!"» - Μαρτυρία και για άλλον βασανισμό

«Φοβήθηκα ότι θα βρουν την κόρη μου σκοτωμένη»

Σοκαριστική καταγγελία από τη μητέρα 15χρονης / Βίντεο Ant1

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες για την υπόθεση των ομαδικών βιασμών 15χρονου στο Ίλιον. Μετά τις προφυλακίσεις ανηλίκων που κατηγορούνται για την υπόθεση, τα στόματα στη γειτονιά «ανοίγουν» και στο «φως» έρχονται νέες αποκαλύψεις. Πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν υπάρξει και άλλα ανήλικα θύματα βιασμού. Την ίδια ώρα, η μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού που φέρεται να βοήθησε στην αποκάλυψη των σοκαριστικών βίντεο, φοβόταν μήπως βρουν την κόρη της «σκοτωμένη».

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Τα συνθήματα που φώναζαν οι δράστες

Η συμμορία των ανηλίκων φαίνεται πως βασάνιζε κι άλλα παιδιά πριν από τον 15χρονο, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από μαρτυρίες γειτόνων. Ενδεικτική είναι η μαρτυρία ανθρώπου ότι το περασμένο καλοκαίρι άκουσε από το σπίτι της φρίκης ένα κορίτσι να α ουρλιάζει «Όχι μη! αφήστε με, αφήστε με, αφήστε με».

Ίλιον: «Δεν ήξερα ότι αυτό που γινόταν μπροστά μου ήταν βιασμός»

«Το καλοκαίρι έγινε ένα περιστατικό που μας σόκαρε. Είχε μαζευτεί η παρέα, κάποιοι κάθονταν έξω και ορισμένοι είχαν μπει στο δωμάτιο που βρίσκεται από την πλευρά του δρόμου. Ακούσαμε ξαφνικά φωνές και τρομάξαμε», δήλωσε ο γείτονας στην εκπομπή «Το Πρωινό» και πρόσθεσε: 

Ένα κορίτσι φώναζε "Όχι μη! αφήστε με, αφήστε με, αφήστε με". Παγώσαμε. Ήμασταν έτοιμοι να καλέσουμε την αστυνομία, αλλά μετά δεν ξανακούσαμε να φωνάζει κάποιος άλλος. 

Το σπίτι κολαστήριο στο Ίλιον

Το σπίτι κολαστήριο στο Ίλιον / Φωτογραφία Intime

Ωστόσο το περιστατικό δεν καταγγέλθηκε ποτέ στην αστυνομία: «Δεν το είχαμε καταγγείλει τότε. Άν το είχαμε κάνει πιθανόν να είχε γλιτώσει τον βιασμό ο 15χρονος. Ελπίζω αυτή η κοπέλα αν τυχόν της έκαναν κάτι τότε να βρει τη δύναμη τώρα που μίλησε και ο μαθητής να καταγγείλει αυτό που συνέβη», υποστήριξε ο μάρτυρας.

Ίλιον: Στη φυλακή ακόμα ένας ανήλικος για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου

Ίλιον: «Φοβάμαι ότι θα σε βρουν σκοτωμένη»

Αποκαλυπτικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη φρικιαστική υπόθεση ομαδικού βιασμού 15χρονου στο Ίλιον. Η μητέρα 15χρονης που θέλησε να βοηθήσει τον συνομήλικό της όταν έπεσε στα χέρια της ένα βίντεο από τους βιασμούς αποκάλυψε ότι φοβόταν για τη σωματική ακεραιότητα του παιδιού της.

«Είναι σοκαρισμένη η μικρή με όλο αυτό που έχει γίνει, γιατί είναι παιδάκια που ήταν συμμαθητές πέρυσι στο γυμνάσιο, φέτος με κάποια και στο λύκειο», είπε αρχικά η γυναίκα μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον Ant1.

«Το συγκεκριμένο βιντεάκι ήταν στο κινητό της μικρής δυο εβδομάδες πριν. Αμέσως μου είπε το σκηνικό, ότι “μαμά θυμάσαι εκείνα τα παιδάκια που κάνουμε παρέα στο γυμνάσιο και λοιπά, έχει έρθει στο κινητό μου ένα βίντεο”. Της λέω δεν θέλω να το δω και να σοκαριστώ, φτάνει και μου λέει “μαμά θέλω να βοηθήσω, σε παρακαλώ», πρόσθεσε. 

Εγώ φοβήθηκα! Σίγουρα της λέω να βοηθήσεις, αλλά μη βρούμε κανένα μπελά. Μη σε βρω καμιά μέρα σκοτωμένη, γιατί δεν είναι να μπλέκεις και με αυτά καταλαβαίνεται, είναι λεπτά ζητήματα.

Αποκαλυπτικές είναι οι μαρτυρίες για την υπόθεση βιασμού 15χρονου στο Ίλιον

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες και για άλλους βιασμούς στο Ίλιον / Φωτογραφία Intime

«Δε με άκουσε, δε σας το κρύβω και την επόμενη μέρα μου λέει “μαμά εγώ βρήκα το παιδάκι που ήταν το θύμα, είναι ένα πολύ καλό παιδάκι” και του είπε ότι πρέπει να μιλήσεις, μη το αφήσεις έτσι και μετά έπιασε τον ξάδερφό του και του λέει “ξέρεις τι; Εγώ έχω το βίντεο, έχουν κάνει το λάθος και μου το έστειλαν, θα το στείλω να το στείλεις στη μαμά του σε παρακαλώ μην το αφήσεις να κουκουλωθεί και να ξεχαστεί, γιατί αυτοί δεν θα σταματήσουν, θα βρουν τον επόμενο να το κάνουν”», υποστήριξε.

Ακόμα, πρόσθεσε ότι μετά τις εξελίξεις ο ένας στοχοποιεί τον άλλον, ενώ αναφέρουν τα ονόματα και άλλων παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Έχουν αρχίσει τώρα να δικάζουν τα παιδιά της ηλικίας τους και της περιοχής το ένα το άλλο. Όχι εσύ ήξερες, όχι εσύ γνώριζες, όχι εσύ ήσουν μπροστά, όχι δεν σε δείχνει η κάμερα, γιατί έχουν κυκλοφορήσει τρία-τέσσερα βίντεο», δήλωσε χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top