Πατήρ Αντώνιος: «Ουδέποτε ερχόμουν σε επαφή με τα παιδιά»

Τα πρώτα του λόγια μετά την κλήση για έγγραφες εξηγήσεις

Ο πατήρ Αντώνιος έχει κληθεί να δώσει έγγραφες εξηγήσεις ως ύποπτος για το κακούργημα της ασέλγειας σε βάρος δύο αγοριών και σήμερα «έσπασε» τη σιωπή του, δηλώνοντας ότι είναι αθώος. 

Ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου μίλησε στον εκδότη Ανδρέα Καραγιάννη, ο οποίος και μετέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όσα του είπε. 

Aποκλειστικό Star: «Επιτέλους κάλεσαν τον πατέρα Αντώνιο, ζούσαμε εφιάλτη»

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Καραγιάννη, ο πατέρας Αντώνιος επιμένει ότι οι δύο κατηγορίες σε βάρος του είναι έωλες και αβάσιμες. 

Ο πατήρ Αντώνιος αρνείται τις κατηγορίες που εκτοξεύουν εναντίον του πρώην φιλοξενούμενοι στην Κιβωτό του Κόσμου - Intimenews 

Ο πατήρ Αντώνιος αρνείται τις κατηγορίες που εκτοξεύουν εναντίον του πρώην φιλοξενούμενοι στην Κιβωτό του Κόσμου - Intimenews 

«Αποκαθήλωση» του πατέρα Αντώνιου: Παρελθόν οι τοιχογραφίες με τη μορφή του

«Οι καταγγελίες των δύο παιδιών δεν συμπίπτουν χρονικά με τα στοιχεία που έχουν κοινοποιηθεί στη δικαιοσύνη. Υπάρχει δηλαδή χρονικό άλλοθι σε σχέση με την παρουσία μου στις τοποθεσίες που έχουν αναφερθεί. Ουδέποτε ερχόμουν σε επαφή και ούτε έμεινα μόνος με τα παιδιά, χωρίς την παρουσία συνεργατών, στελεχών της εκάστοτε δομής, την οποία επισκεπτόμουν», είπε και συνέχισε:

Πόρισμα «φωτιά» για την Κιβωτό: Δεσμεύεται η περιουσία του πατέρα Αντώνιου

«Υπάρχουν μαρτυρίες για τα δύο παιδιά που καταγγέλλουν ότι ουδέποτε στο παρελθόν είχαν εκφράσει κάποιο παράπονο, ή κάποιον ισχυρισμό εις βάρος μου και πιστοποιούν οι μάρτυρες πως τα παιδιά αυτά ήταν άρτια φροντισμένα και ευτυχισμένα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top