Πόρισμα «φωτιά» για την Κιβωτό: Δεσμεύεται η περιουσία του πατέρα Αντώνιου

«Ζούσαν με χρήματα της οργάνωσης», λέει η Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος

Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα Αντώνιου, της πρεσβυτέρας και δύο συνεργατών τους, μετά το πόρισμα της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Πόρισμα - κόλαφος για την «Κιβωτού του Κόσμου» εξέδωσε η Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος που ολοκλήρωσε την έρευνα. Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα Αντώνιου, της πρεσβυτέρας και ακόμα δύο ατόμων.

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία για ασέλγεια

Στα συμπεράσματα του πορίσματος 10 σελίδων, εντοπίζονται ενδείξεις τέλεσης σοβαρών κακουργηματικών πράξεων για τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβύτερα Σταματία Γεωργαντή, και τουλάχιστον δυο συνεργάτες.

Κιβωτός του Κόσμου: Αποχώρησε από το σπίτι του στη δομή ο πατήρ Αντώνιος

δεσμεύεται η περιουσία του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από τον έλεγχο των κλιμακίων της Αρχής σε λογαριασμούς και ακίνητα, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις τέλεσης των αδικημάτων της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, της υπεξαίρεσης και της απιστίας.

Το ζευγάρι φέρεται να ζούσε με χρήματα της οργάνωσης, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζονται αγορές ακινήτων από τον πατέρα Αντώνιο που θεωρούνται ύποπτες.

Πόρισμα κόλαφος της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος για τον πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου

Το ζευγάρι φέρεται να ζούσε με χρήματα της οργάνωσης / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Τατιάνα Μπόλαρη)

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που φαίνεται να βαραίνει την πρεσβύτερα είναι ότι είχε τη διαχείρηση της οργάνωσης, ενώ για αλλά δυο πρόσωπα φέρεται να προέκυψαν «ύποπτα» ποσά.

Το πόρισμα έχει ήδη αποσταλεί στην εισαγγελία και θα συσχετισθεί με τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας Ιωάννης Σεβης. 

Σημειώνεται, ότι διατάχθηκε οριστική δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top