«Αποκαθήλωση» του πατέρα Αντώνιου: Παρελθόν οι τοιχογραφίες με τη μορφή του

«Ξηλώθηκε» κάθε τι που τον απεικόνιζε στη δομή της Κιβωτού στον Βόλο

Καμμένη γη άφησαν πίσω τους οι άνθρωποι του πατέρα Αντωνίου σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου». Ο προσωρινός υπεύθυνος της δομής του Βόλου, βρέθηκε μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς τα ντουλάπια ήταν άδεια από τρόφιμα. Την ίδια ώρα, η νέα διοίκηση «αποκαθήλωσε» τον πατέρα Αντώνιο από τη δομή του Βόλου, «ξηλώνοντας» τα πορτρέτα και τις τοιχογραφίες του.

Πόρισμα «φωτιά» για την Κιβωτό: Δεσμεύεται η περιουσία του πατέρα Αντώνιου

Για δόλο και κακή νοοτροπία πάνω στις αθώες ψυχές κάνει λόγο κορυφαίο στέλεχος της νέας διοίκησης της Κιβωτού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Λάμπρου Δεμερτζή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η απομάκρυνση της υπεύθυνης κοινωνικής λειτουργού του Βόλου είχε σαν αποτέλεσμα τα παιδιά να παραμείνουν χωρίς προμήθειες, με τα ντουλάπια και τα ψυγεία της δομής να είναι άδεια. Αν και υπάρχει υπεύθυνος για αυτό - είναι ένας θεολόγος που εργάζεται στη δομή - εν τούτοις δε φρόντισε να εφοδιάσει την Κιβωτό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Star, υπάρχουν διατακτικές σούπερ μάρκετ που αγγίζουν τα 1.000 ευρώ.  

Ο προσωρινός υπεύθυνος της δομής του Βόλου, βρέθηκε μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς τα ντουλάπια ήταν άδεια από τρόφιμα.

Άδεια τα ντουλάπια και τα ψυγεία της δομής στον Βόλο / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Αυτά διαπίστωσε ο προσωρινός υπεύθυνος, ο οποίος έδωσε εντολή να γεμίσουν τα ψυγεία με τρόφιμα, ενώ ταυτόχρονα «ξήλωσε» κάθε τι που θυμίζει τον πατέρα Αντώνιο. Από τις τοιχογραφίες όπου εικονίζεται ο ίδιος σε διάφορα σημεία της δομής, μέχρι και τα βραβεία, τις διακρίσεις και τα πορτρέτα που έχει στο γραφείο του.

«Αποκαθήλωση» του πατέρα Αντώνιου στον Βόλο

Παρελθόν οι τοιχογραφίες με τη μορφή του πατέρα Αντώνιου στη δομή του Βόλου / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

«Αποκαθήλωση» του πατέρα Αντώνιου στον Βόλο

Οι τοίχοι στη δομή της Κιβωτού του Βόλου βάφτηκαν / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ο Λάμπρος Δεμερτζής είχε επικοινωνία με μέλος της νέας διοίκησης της Κιβωτού για τα ζητήματα αυτά: «Η αποχώρηση της υπευθύνου στην Δομή του Βόλου, ενδεχομένως να επηρέασε κάποιους από τους εργαζόμενους που ίσως και να ήθελαν να δημιουργηθεί πρόβλημα στην τροφοδοσία. Όσον αφορά τις τοιχογραφίες με τον πατέρα Αντώνιο που σβήστηκαν, να ξέρετε πως η προσωπολατρία δεν βοηθά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εμείς είμαστε οι ενδιάμεσοι στον δωρητή και στα παιδιά», τόνισε το μέλος της νέας διοίκησης. 

 Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top