Motor Oil: Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων

Δώρα, παιχνίδια, γέλια κι ενθουσιασμός

Βίντεο από STAR για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των παιδιών των εργαζομένων της Motor Oil

Τα παιδιά των εργαζομένων της Motor Oil γιόρτασαν για 36η φορά τα δικά τους Χριστούγεννα σε κέντρο δεξιώσεων λίγο έξω από την Κόρινθο, στην καθιερωμένη εκδήλωση της εταιρείας που ήταν γεμάτη με δώρα, παιχνίδια, γέλια κι ενθουσιασμό. 

Πρωτοποριακή μέθοδος σποράς με drone από τον Όμιλο Motor Oil

Ο Όμιλος που γιόρτασε φέτος τα 50 χρόνια της λειτουργίας του και προσέφερε στους μικρούς πρωταγωνιστές της βραδιάς, όλα όσα θα μπορούσε να ονειρευτεί ένα παιδί για να περάσει υπέροχα.

Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει δώρα 

Μια λαμπερή εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα παιδιά των εργαζομένων της Motor Oil

«Σας μεταφέρω τις ευχές του κύριου Βαρδή Βαρδινογιάννη και του κύριου Γιάννη Βαρδινογιάννη για καλά Χριστούγεννα, πρωτοχρονιά και το κυριότερο υγεία.», τόνισε ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, Διευθυντής Διοικητικού Διυλιστηρίου της Motor Oil.

Μotor Oil: Aναβαθμίζει και εκσυγχρονίζει το δασικό φυτώριο Αμυγδαλέζας

Μάλιστα, ο Μιχαήλ Στειακάκης, Γενικός Διευθυντής Motor Oil, υπογραμμίζει «Σαν όμιλος εξελιχθήκαμε σε ένα μεγάλο ενεργειακό κέντρο που επενδύει όχι μόνο στα ορυκτά καύσιμα, αλλά και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.»

Τα παιδιά διασκεδάζουν με τους φίλους τους, τα ξωτικά

Ένας ταχυδακτυλουργός δε θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση 

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν κι οι τοπικές αρχές. «Να ευχηθώ η καινούρια χρονιά να είναι δραστήρια, γιατί είναι μια επιχείρηση που είναι χρήσιμη και στην κορινθιακή κοινωνία.», δήλωσε η Αθηνά Κόρκα, Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top