Τρόμος στη Λάρισα - Κουκουλοφόρος με χατζάρα λήστεψε βενζινάδικο

Κινηματογραφική ληστεία

Τρόμος στη Λάρισα - Κουκουλοφόρος με χατζάρα λήστεψε βενζινάδικο

Σκηνές από κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκαν στη Λάρισα, όπου ένας κουκουλοφόρος ληστής εισέβαλε σε βενζινάδικο με την απειλή μαχαιριού τύπου χατζάρα. Τον απόλυτο τρόμο έζησε ο υπάλληλος που είχε βάρδια στο βενζινάδικο το οποίο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας. 

Ληστεία Κολοκοτρώνη: Εντοπίστηκε η μία μηχανή των δραστών

Υπογραμμίζεται ότι το άνευ προηγουμένου περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarisa.gr

«Ληστεία, δώσε μου τα χρήματα, αμέσως».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ληστής εισήλθε σαν…κύριος στο πρατήριο καυσίμων με ένα αυτοκίνητο κι έπειτα με αστραπιαίες κινήσεις και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, βγήκε από το όχημα και κατευθυνόμενος προς τον 18χρονο υπάλληλο τον απείλησε με τη χατζάρα φωνάζοντας: «Ληστεία, δώσε μου τα χρήματα, αμέσως».

Ληστεία Κολοκοτρώνη: Οι ομοιότητες με τους «Ροζ Πάνθηρες» και τα 23 Rolex


Πάντως, ακόμα ένας υπάλληλος εργαζόταν εκείνη την ώρα στο βενζινάδικο, ωστόσο βρισκόταν στην πίσω πλευρά του πρατηρίου και δεν είχε εικόνα για τα όσα συνέβαιναν.  

Κηφισιά: Προσποιήθηκαν τους συντηρητές ασανσέρ και άρπαξαν 72.000 ευρώ

Σημειώνεται ότι ο δράστης κατάφερε να αρπάξει περίπου 200 ευρώ από το ταμείο, μπήκε στο αυτοκίνητο κι έγινε καπνός. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία από τον υπάλληλο, με τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ και της ομάδας ΔΙΑΣ να σπεύδουν στο βενζινάδικο με έξι περιπολικά και με τις μηχανές.

Ληστεία σε Κολοκοτρώνη: Λεία ύψους 300.000 ευρώ άρπαξαν οι δράστες

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό, ωστόσο ο δράστης δεν έχει ακόμα εντοπιστεί. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχειρήση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ληστή, με τον υπάλληλο του πρατηρίου να έχει δώσει πλήρη περιγραφεί στις Αρχές τόσο για το αυτοκίνητο όσο και για τον ίδιο το δράστη. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top