Νέα Σμύρνη: «Η σφαίρα θα με έβρισκε στο κεφάλι» - Συγκλονίζει η τραυματίας

Το περίεργο παιχνίδι της μοίρας για την 31χρονη

Σοκαριστική η περιγραφή της 31χρονης που τραυματίστηκε στη Νέα Σμύρνη / Βίντεο Open

Συγκλονίζει η 31χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε στο περιστατικό με πυροβολισμούς στη Νέα Σμύρνη. «Θα έτρωγα τη σφαίρα στο κεφάλι αν ήμουν όρθια», είπε στους αστυνομικούς. Ψάχνουν για συνεργό του δράστη οι αρχές.

Νέα Σμύρνη: Η 31χρονη είχε αλλάξει θέση με την αδερφή της πριν την επίθεση

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η 31χρονη που τραυματίστηκε στη Νέα Σμύρνη, όταν ο μαυροφορεμένος μασκοφόρος άνοιξε πυρ εναντίον δύο ανδρών σε κατάμεστη καφετέρια της περιοχής. Το κορίτσι τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι και τώρα αναρρώνει μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.

Αν δεν ήμασταν όρθιες, η σφαίρα θα με έβρισκε στο κεφάλι

πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη

Η 31χρονη θαμώνας της καφετέριας στη Νέα Σμύρνη όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί, τραυματίστηκε στο πόδι / Φωτογραφία Eurokinissi (Γιώργος Κονταρίνης)

Νέα Σμύρνη: Συγκλονίζει η περιγράφη της 31χρονης - «Ήμουν τυχερή»

Η περιγραφή της κοπέλας για το περιστατικό προκαλεί ανατριχίλα. Όπως είπε, στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή μέσα στην ατυχία της. Αν δεν στεκόταν όρθια και καθόταν στο τραπέζι, η σφαίρα θα την είχε βρει στο κεφάλι.

Νέα Σμύρνη: Η διαδρομή διαφυγής του δράστη της μαφιόζικης επίθεσης

«Ήμουν με την αδελφή μου στο μπαρ, πίσω ακριβώς από το τραπέζι που κάθονταν οι δύο άνδρες, που είναι νεκροί. Ήμασταν όρθιες και μιλούσαμε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος», υποστήριξε, σύμφωνα με το Open.

Νέα Σμύρνη: Αυτά είναι τα θύματα της μαφιόζικης επίθεσης - Τα προφίλ τους

πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη τραυματίες

Η τραυματίας στάθηκε τυχερή που στεκόταν όρθια, αλλιώς η σφαίρα θα την έβρισκε στο κεφάλι /  Φωτογραφία Eurokinissi (Γιώργος Κονταρίνης)

Μάλιστα, η μοίρα φαίνεται ότι της έπαιξε ένα περίεργο παιχνίδι. Λίγα λεπτά πριν ο δράστης μπει στην καφετέρια και ανοίξει πυρ, η τραυματίας είχε αλλάξει θέση με την αδελφή της: «Ήμουν πλάτη και δεν είδα τον δράστη την ώρα που μπήκε. Άκουσα τους πυροβολισμούς και έβλεπα τον πανικό στο μαγαζί. Στην αρχή, δεν κατάλαβα ότι είχα τραυματιστεί, μέχρι που είδα τα αίματα. Λίγα δευτερόλεπτα πριν εισβάλει ο δράστης στο μαγαζί, αλλάξαμε θέσεις με την αδελφή μου. Αλλιώς θα ήταν αυτή τώρα στη θέση μου κι ευτυχώς που ήμασταν όρθιες, αλλιώς θα με έβρισκε η σφαίρα στο κεφάλι», πρόσθεσε.

Νέα Σμύρνη: Τους εκτέλεσε με επτά σφαίρες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη με δύο νεκρούς

 Φωτογραφία Eurokinissi (Γιώργος Κονταρίνης)

Νέα Σμύρνη: Ψάχνουν για πιθανούς συνεργούς του πιστολέρο

Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο να υπήρχε και συνεργός στη μαφιόζικη επίθεση με θύματα δύο Αλβανούς 44 και 41 ετών. Θεωρούν απίθανο ο δράστης να διέφυγε μόνος του και πιστεύουν ότι κάποιος τον περίμενε για να φύγουν.

Αστυνομικοί ελέγχουν τις κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής για να δουν το δρομολόγιο διαφυγής του δράστη, λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ ψάχνουν «απαντήσεις» στο ποινικό παρελθόν των δύο θυμάτων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top