Σοκαριστικό βίντεο από τροχαίο με εγκατάλειψη μοτοσικλετιστή

«Να τιμωρηθεί για την αδιαφορία του», λέει ο οδηγός

Σοκαριστικό βίντεο από τροχαίο με εγκατάλειψη μοτοσικλετιστή στα Τρίκαλα έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το trikalanews, φαίνεται ο οδηγός ενός αγροτικού αυτοκινήτου να κάνει αναστροφή πάνω σε δρόμο διπλής κυκλοφορίας και να χτυπά τη μηχανή που κατευθύνεται κανονικά στην πορεία της. 

Ο οδηγός εκσφενδονίστηκε, ενώ ο 72χρονος οδηγός του αγροτικού φαίνεται να μην καταλαβαίνει τι έχει συμβεί και μπαίνει στο πάρκινγκ  πολυκαταστήματος. 

τροχαίο με εγκατάλειψη οδηγού μοτοσικλετιστή

Ο 50χρονος δικυκλιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ο οδηγός του αγροτικού φέρεται να είπε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του ότι τρομοκρατήθηκε και γι αυτό δεν ειδοποίησε την αστυνομία.

«Να τιμωρηθεί για την αδιαφορία του. Αν καθόταν στο σημείο, θα μπορούσα να πω ένα ατύχημα. Έκανε ένα λάθος, ένα ατύχημα. Είμαι στον κόσμο αυτόν σήμερα και σας βλέπω και με βλέπετε ως εκ θαύματος. Δεν έχω σοκαριστεί από το ατύχημα. Από την ώρα που είδα το βίντεο, όμως, δεν κοιμάμαι», δήλωσε ο οδηγός της μηχανής.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top