Εύα Καϊλή: «Περιμένουμε τον πατέρα της στην Ελλάδα», λέει η οικογένειά της

Στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Σαιν Ζιλ κρατείται η ευρωβουλευτής

Στην Ελλάδα αναμένεται να επιστρέψει ο πατέρας της Εύας Καϊλή, η οποία συνελήφθη και βρίσκεται προφυλακισμένη, κατηγορούμενη για διαφθορά, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στο πλαίσιο του Qatar Gate

Εύα Καϊλή: Στις φυλακές του Σαιν – Ζιλ για το «Qatar Gate»

Ο πατέρας της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου προσήχθη από τις βελγικές αρχές την Παρασκευή, καθώς φεύγοντας από το ξενοδοχείο, όπου διέμενε, βρέθηκε με περίπου 600.000 ευρώ μέσα στη βαλίτσα του. 

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή προσήχθη καθώς στη βαλίτσα του βρέθηκαν 600.000 ευρώ, αλλά αφέθηκε ελεύθερος κι αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή προσήχθη καθώς στη βαλίτσα του βρέθηκαν 600.000 ευρώ, αλλά αφέθηκε ελεύθερος κι αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα

Παρ’ όλα’ αυτά ο Αλέξανδρος Καϊλής αφέθηκε ελεύθερος. Πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε:

Εύα Καϊλή: Συνελήφθη με 160.000 ευρώ σε σακούλες

«Δεν υπάρχει κάποιο δελτίο Τύπου, μέχρι στιγμής, περιμένουμε την εξέλιξη του δικαστηρίου μέχρι την Τετάρτη για την Εύα. Ο πατέρας της περιμένουμε να επιστρέψει Ελλάδα. Δεν ξέρουμε πότε, παραλίγο να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας από την στενοχώρια του. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Την υπόθεση χειρίζεται δικηγόρος από το Βέλγιο, προσπαθούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες».

Οι βελγικές αρχές έχουν συλλάβει και τον σύντροφο της κ. Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, ο οποίος αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες. 

Εύα Καϊλή: Ποιος είναι ο Ιταλός σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι

Σε φυλακές υψίστης ασφαλείας η Εύα Καϊλή

Η Εύα Καϊλή φέρεται να πέρασε την τρίτη νύχτα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Σαιν Ζιλ στο κέντρο των Βρυξελλών. 

φυλακές Σαιν Ζιλ

Οι φυλακές Σαιν Ζιλ, όπου κρατείται η Εύα Καϊλή, είναι υψίστης ασφαλείας και βρίσκονται στο κέντρο των Βρυξελλών

Στις ίδιες φυλακές είχε οδηγηθεί και ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός. 

Εύα Καϊλή: Τι είναι το σκάνδαλο διαφθοράς του Κατάρ στο οποίο εμπλέκεται

Σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο, σε αυτές κρατούνται άνθρωποι που αντιμετωπίζουν κατηγορίες και αναμένεται να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. 

φυλακές Καϊλή

Οι φυλακές του Σαιν Ζιλ έχουν σχήμα αστεριού και πρωτολειτούργησαν το 1884

Πρωτολειτούργησαν το 1884 για να αντιμετωπιστεί πρόβλημα συνωστισμού στις υπόλοιπες φυλακές της χώρας. Έχει σχήμα αστεριού, με τα μαγειρεία, τη διοίκηση και τις υπόλοιπες υπηρεσίες στο κέντρο, και τα κελιά στις ακτίνες του άστρου. Σκοπός είναι να ελέγχονται καλύτερα οι κρατούμενοι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top