Κιβωτός του Κόσμου: Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου σπάει τη σιωπή της

«Ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα»

Τι είπε η μητέρα του πατέρα Αντώνιου - Βίντεο από Alpha

Μέσα στο «τσουνάμι» καταγγελιών για την Κιβωτό του Κόσμου, η μητέρα του πατέρα Αντώνιου μίλησε για τη θυρίδα που υπάρχει σε τράπεζα της Χίου στο όνομά της αλλά και στο όνομα της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή.

Μιλώντας στο T-live και στη Ρένα Κουβελιώτη, η ηλικιωμένη γυναίκα είπε πως ήξερε για τη θυρίδα στην τράπεζα.

Κιβωτός: Το διαμέρισμα «φάντασμα» στην Αχαρνών

«Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα [...] Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου (για τις 60.000)… Το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας… Δεν υπήρχαν… Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…» ανέφερε μιλώντας στη Ρένα Κουβελιώτη που πήγε στο μοναστήρι της Χίου, στη Νέα Μονή, όπου ζει η μητέρα του πατέρα Αντώνιου τα τελευταία 24ωρα. 

«Η θυρίδα είναι δικιά μου… Έχουμε μέσα κάτι του μπαμπά μας, όταν έφυγε… Όταν έφυγε ο σύζυγός μου, μού τα άφησε… Τα ξέρω αυτά τα ποσά» συμπλήρωσε.

«Δεν έχουν καμία δουλειά με τον πατέρ Αντώνη. Αυτά τα λεφτά είναι του άντρα μου. Η θυρίδα είναι δικιά μου και του άντρα μου. Δε θυμάμαι τι ποσό έχει μέσα, είναι λίγα πραγματάκια… Αχ το παιδάκι μου! Τόσες ψυχούλες έσωσε… Και τώρα το σταυρώνουν σαν τον Χριστό» κατέληξε η μητέρα του πατέρα Αντωνίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top