Θεσσαλονίκη 16χρονος: Άνοιξε η εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου

Επιτέθηκαν σε ασθενοφόρο - «Δεν θέλουμε ο 16χρονος να γίνει άλλος Αλέξης»

Επεισόδια στη Λεωφόρο Μεσογείων για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο από Star

Κλιμάκωση των εντάσεων και των διαμαρτυριών των Ρομά σε όλη τη χώρα, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του 16χρονου Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό στο κεφάλι κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη

Αυτή τη φορά Ρομά έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου. Η ομάδα των ατόμων είχε συγκεντρωθεί στο ύψος των Μεγάρων στο 40,5 χιλιόμετρο. Πλέον η Εθνική είναι ανοιχτή.

Θεσσαλονίκη: Νέα επεισόδια - Πυροβολισμοί, χημικά και φωτιές

Ρομά επιτέθηκαν σε ασθενοφόρο με διασωληνωμένο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συγκεντρωμένοι Ρομά στην Αθηνών - Κορίνθου επιτέθηκαν σε ασθενοφόρο που μετέφερε διασωληνωμένο, σύμφωνα με το korinthostv.gr. 

Επιτέθηκαν με πέτρες σε ασθενοφόρο / korinthostv.gr

Το ρεπορτάζ επισημαίνει ότι το ασθενοφόρο δέχτηκε επίθεση στο ύψος Ζευγολατιού, όταν οι Ρομά άρχισαν να πετούν πέτρες στο παρμπρίζ. Με ψυχραιμία ο οδηγός συνέχισε την πορεία του και κατευθύνθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου το πλήρωμα μετέφερε το διασωληνωμένο σε άλλο ασθενοφόρο προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταφορά του στο νοσοκομείο της Αθήνας. 

Το ασθενοφόρο / korinthostv.gr

Σπασμένο τζάμι / korinthostv.gr

Σημειώνεται ότι το πλήρωμα δεν τραυματίστηκε. 

«Δεν θέλουμε ο 16χρονος να γίνει άλλος Αλέξης»

Σημειώνεται ότι αύριο οι γονείς του ανήλικου αναμένεται να καταθέσουν παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας, όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου, Θεόφιλος Αλεξόπουλος.

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον αστυνομικό

Τη χρονική συγκυρία – σύμπτωση του αιματηρού συμβάντος με τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου πριν από 14 χρόνια, σχολίασε επίσης ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του 16χρονου σημείωσε ότι η «ζωή του κρέμεται από μία κλωστή», σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών. «Δεν θέλουμε ο 16χρονος να γίνει άλλος Αλέξης. Θέλουμε να τα καταφέρει και να είναι η αφορμή να ξαναθέσουμε τα ζητήματα των Ρομά πάνω στο τραπέζι».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top