Κιβωτός: Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί πατέρα Αντώνιου και πρεσβυτέρας

Έρευνα από την αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος

Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί πατέρα Αντώνιου και πρεσβυτέρας / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις στην «Κιβωτό του Κόσμου». Μετά το «τσουνάμι» αποκαλύψεων, γίνεται έρευνα και για τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα Αντώνιου, της πρεσβυτέρας αλλά και άλλων προσώπων που ασχολήθηκαν με τα οικονομικά της MKO.

Κιβωτός του Κόσμου: Ο πατήρ Αντώνιος, τα αγόρια και ο ρόλος της πρεσβυτέρας

Η αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος ξεκινά έρευνα για την «Κιβωτό του Κόσμου» με εντολή του επικεφαλής Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

Ποια είναι η πρεσβυτέρα που βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα Αντώνιου

Στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν τα περιουσιακά στοιχεία του επικεφαλής της δομής, στενών συγγενών του  και τρίτων προσωπων που θα διαπιστωθεί ότι ασχολούνταν με τη διαχείριση των οικονομικών της Κιβωτού.

Αναζητείται εάν αυτά τα πρόσωπα έβαλαν  το χέρι στα ταμεία της δομής.

πατέρα Αντώνιος και πρεσβυτέρα

Έρευνα και για τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα Αντώνιου, της πρεσβυτέρας αλλά και άλλων προσώπων που ασχολήθηκαν με τα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου / Φωτογραφία από Ερτ

Η Αρχή για το Ξέπλυμα θα ελέγξει τη νομιμότητα απόκτησης περιουσιακών στοιχείων των προσώπων αυτών, με πρώτο ενδεχόμενο αδίκημα την υπεξαίρεση.

Για όλους τους ελεγχόμενους, θα ανοιχθούν τραπεζικοί τους λογαριασμοί και θα ερευνηθεί η απόκτηση ακίνητης και κινητής περιουσίας, σε αντιπαραβολή με τα δηλωθέντα στις φορολογικές τους δηλώσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν μέρος της περιουσίας τους αποκτήθηκε από εγκληματικές πράξεις.

Κιβωτός του Κόσμου: Είχε ετήσιο πλεόνασμα που έφτανε το 1 εκατομμύριο ευρώ!

Τα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου» ελέγχονται πλέον εξονυχιστικά, μετά τα νέα στοιχεία που έχουν έρθει στο «φως» τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Live News», η MKO εμφάνιζε στην ιστοσελίδα της ότι είχε στέρηση εσόδων, κάτι που όμως δεν ίσχυε, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΜΚΟ είχε έσοδα 4 με 5 εκατομμύρια τον χρόνο και το ετήσιο πλεόνασμα κυμαινόταν από 500.000 ευρώ έως 1 εκατομμύριο ευρώ!
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top