Κρήτη-επίθεση με καυστικό υγρό: Ο ρόλος «κλειδί» του οδηγού ταξί

Φέρεται να έκλεισε το δωμάτιο στο οποίο κρύφτηκε η 38χρονη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό στην Κρήτη, καθώς οι αρχές βάζουν ένα ακόμη πρόσωπο στο κάδρο. Εκτός από τη μυστηριώδη «Στεφανία» που φέρεται να βοήθησε την κατηγορούμενη ώστε να παρασύρει το θύμα στο μοιραίο ραντεβού, εξετάζεται και ο ρόλος του οδηγού ταξί που μετέφερε τη γυναίκα μετά την επίθεση.

Κρήτη: Παρουσιάσθηκε στις αρχές ο οδηγός ταξί που μετέφερε την 38χρονη

Η Άννα Λίτινα έχει τις λεπτομέρειες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Aυτή τη στιγμή οι αρχές εστιάζουν στο πρόσωπο του οδηγού ταξί. Ενώ ο ίδιος πριν από τέσσερις ημέρες παρουσιάστηκε στις αρχές, υποστηρίζοντας ότι απλώς παρέλαβε την κατηγορούμενη από το ξενοδοχείο όπου έγινε η επίθεση για να τη μεταφέρει σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου, νέα στοιχεία σύμφωνα με τον συνήγορο του θύματος, δείχνουν τον 44χρονο οδηγό ταξί ως ένα πρόσωπο που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση.

Επίθεση με καυστικό υγρό: «Κινδύνευα! Δεν είμαι το τέρας του Λοχ Νες»

Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος φέρεται πως ήταν εκείνος ο οποίος έκλεισε το δωμάτιο στο οποίο κρύφτηκε η 38χρονη μετά την επίθεση στον εν διαστάσει σύζυγό της, πληρώνοντας μάλιστα ο ίδιος τη διαμονή της για όλο το Σαββατοκύριακο. 

Επίθεση Καυστικό Υγρό: Τι Λέει Η 38χρονη Για Τη «Στεφανία»

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του 36χρονου, οι γιατροί που τον παρακολουθούν λένε πως η κατάστασή του παραμένει σοβαρή.  Πριν από λίγες ημέρες, υπεβλήθη και σε δεύτερο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα βαριά εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα του, ενώ μάχη εξακολουθούν να δίνουν οι γιατροί για να σώσουν το μάτι του. Ο γιατροί μεταφέρουν στο Star πως ο άνδρας παραμένει δυνατός και αισιόδοξος παρά τον δύσκολο δρόμο που έχει μπροστά του. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top