Επίθεση με καυστικό υγρό: «Κινδύνευα! Δεν είμαι το τέρας του Λοχ Νες»

Η 38χρονη «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τη φυλακή

Η κατηγορούμενη για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη μιλά μέσα από τη φυλακή για όσα την κατηγορούν / Βίντεο T live

Η 38χρονη που προφυλακίστηκε για την επίθεση με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της «έσπασε» τη σιωπή της μέσα από τη φυλακή και απάντησε σε όσα την κατηγορούν. «Είναι σκληρός κακοποιός, κινδύνευε η ζωή μου», ισχυρίζεται και υποστηρίζει ότι δεν είχε σκοπό να τον σκοτώσει.

Κρήτη: Στη φυλακή η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό

Απαντήσεις σε όσα της καταλογίζουν τελευταίες ημέρες θέλησε να δώσει η 38χρονη από την Κρήτη που προφυλακίστηκε για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος του πρώην συζύγου της. Όπως υποστήριξε η κατηγορούμενη στην εκπομπή T Live, ζούσε υπό το καθεστώς φόβου στα χέρια του πρώην άνδρα της, ο οποίος φέρεται να την κακοποιούσε. 

Κρήτη: «Ο 36χρονος έχει χάσει το μισό του πρόσωπο»

Κρήτη - επίθεση με καυστικό υγρό

Προφυλακίστηκε η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της / Eurokinissi (Στέφανος Ρεπάνης)

«Είμαι συντετριμμένη για όλο αυτό κι εύχομαι η πορεία της υγείας αυτού του ανθρώπου να εξελιχθεί και να πάνε όλα καλά. Λυπάμαι βαθιά, ακούγονται τέρατα, πράγματα που δεν ισχύουν και θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένας σκληρός κακοποιός που δεν έχει διστάσει να ανοίξει πυρ σε ένα κλαμπ γεμάτο από κόσμο εναντίον αστυνομικών», είπε αρχικά η 38χρονη και πρόσθεσε: 

Ζούσα υπό το καθεστώς του φόβου, των απειλών, έχω περάσει πάρα πολλά κι όπως θα αποδειχθεί στο δικαστήριο, ήμουν σε απόλυτη άμυνα. Το λάθος μου ήταν αυτή η επιλογή, αλλά έχω αποδείξει ότι επιλέγω λάθος συντρόφους όπως πολύ καλά γνωρίζεις.

Κρήτη: «Μέχρι και ο γάμος στις φυλακές έγινε με άσκηση βίας»

Κρήτη - 38χρονη επίθεση με καυστικό υγρό στον πρώην της

Η 38χρονη κατηγορούμενη υποστηρίζει ότι κινδύνευε η ζωή της στα χέρια του πρώην συζύγου της / Φωτογραφία Facebook

Επίθεση με καυστικό υγρό: «Κινδύνευε η ζωή μου», λέει η 38χρονη

Η 38χρονη ισχυρίστηκε ότι η ζωή της ήταν σε κίνδυνο στα χέρια του πρώην συζύγου της και δήλωσε μετανιωμένη, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να είχε απευθυνθεί στην αστυνομία.

Δεν είχα καμία πρόθεση να σκοτώσω τον άνθρωπο. Με περιγράφετε στα ΜΜΕ λες και είμαι το τέρας του Λοχ Νες.

«Προφανώς δεν δικαιολογείται η πράξη μου με λογική. Φυσικά ένας άνθρωπος δεν πρέπει να λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο. Έπρεπε να έχω πάει στην Αστυνομία. Έπρεπε να έχω κάνει διαφορετικούς χειρισμούς. Όμως τη συγκεκριμένη στιγμή η οποιαδήποτε γυναίκα, αν έβλεπε αυτό που ζούσα εγώ, θα συμπεριφερόταν με τον ίδιο τρόπο. Πραγματικά κινδύνευε η ζωή μου. Έχω εξηγήσει στη Δικαιοσύνη για ποιον λόγο πήγα σε αυτό το ξενοδοχείο. Εμένα λένε χειριστική, αλλά δεν έχει ιδέα πόσο χειριστικός είναι αυτός ο άνθρωπος και με πόσους τρόπους μπορεί να σου επιβληθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top