Κρήτη: «Μέχρι και ο γάμος στις φυλακές έγινε με άσκηση βίας»

Τι είπε στο Star ο δικηγόρος της 38χρονης που πέταξε το καυστικό υγρό

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα η 38χρονη - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα η 38χρονη, που πέταξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο και το σώμα του εν διαστάσει συζύγου της στην Κρήτη.

Κρήτη: «'Ημουν σε σοκ γι' αυτό κρυβόμουν», είπε η 38χρονη

«Είναι μια γυναίκα με ευαισθησίες, όσο και να θέλουν να την παρουσιάσουν με έναν διαφορετικό τρόπο, είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ. Όλα αυτά που λένε δεν ισχύουν. Δεν είχε σκοπό ούτε να σκοτώσει ούτε να βλάψει» είπε ο Μάνος Δρακωνάκης, συνήγορος της 38χρονης.

κρήτη οξυ

Όμως ο συνήγορος και η αδελφή του εν διαστάσει συζύγου της υποστηρίζουν οτι ήθελε να του κάνει κακό.

«Ήδη έχει κάνει πέντε χειρουργεία στο μάτι χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Θέλει σειρά χειρουργείων ακόμη. Εκεί διακωμωδείται και ο ισχυρισμός ότι αυτό που πήρε ήταν ένα απλό απορρυπαντικό. Φανταστείτε τι έχει κάνει αυτό το απλό απορρυπαντικό σε αυτόν τον άνθρωπο σε τόσο μικρή ποσότητα.» είπε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του 36χρονου.

Κρήτη: «Του έριξε δίκιλο βάζο με καυστικό υγρό. Θα κάνει 25 χειρουργεία»

«Πέταξε ένα δίκιλο βάζο πως είναι αυτά τα δίκιλα τα βάζα το μέλι, αυτό του πέταξε. Είχε αναμίξει το υγρό το καυστικό που καθαρίζουμε τις πισίνες, είχε βάλει αυτό το καυστικό με τρία... που χρησιμοποιούμε εμείς στο σπίτι μας» είπε η αδελφή του θύματος.

κρητη οξυ

Άτομα που γνώριζαν την γυναικά υποστηρίζουν ότι είναι εμμονική. Έστελνε φωτογραφίες με όπλα και μηνύματα σε πρώην σχέση της, όταν αυτός της ζήτησε να χωρίσουν.

Απόστολος Λύτρας: «Μέχρι και ο γάμος στις φυλακές έγινε με άσκηση βίας»

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Απόστολος Λύτρας μίλησε στο Star για την υπόθεση.

«Εκείνη την ημέρα, αυτά που έχω πληροφορηθεί, ακόμα δεν έχει απολογηθεί για αυτό ότι πω είναι με πολύ μεγάλη επιφύλαξη, γνωρίζω ότι μιλάμε για μία γυναίκα η οποία δεχόταν κακοποίηση από τον άντρα της, μου ανέφερε ότι μέχρι και ο γάμος που έγινε στις φυλακές που ήταν κρατούμενος ο σύζυγός της έγινε με άσκηση βίας. Υπήρχε μία σχέση που ήταν κακοποιητική. Την είχε χτυπήσει στο παρελθόν. Εκείνη την ημέρα ενώ είχαν ραντεβού και πήγαν στο ξενοδοχείο έγιναν κάποια επεισόδια, κάποια φασαρία και κάτι πολύ σοβαρό που δεν μπορώ να το αναφέρω στην παρούσα φάση αφού δεν έχει απολογηθεί. Είχε στην τσάντα της πολύ μικρή ποσότητα από το καυστικό υγρό, μιλάμε για ένα καθαριστικό που του το πέταξε στο πρόσωπο στην άμυνα της, στην προσπάθειά της να ξεφύγει» είπε ο κ. Λύτρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top