Κρήτη: «Του έριξε δίκιλο βάζο με καυστικό υγρό. Θα κάνει 25 χειρουργεία»

Είχε αναμείξει το οξύ με υγρό από τις πισίνες, λέει η αδελφή του 36χρονου

Στο πρώτο δύσκολο χειρουργείο υποβλήθηκε ο 36χρονος, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την εν διαστάσει σύζυγό του στο Ηράκλειο της Κρήτης

Όπως είπε η αδελφή του στον ΑΝΤ1, το χειρουργείο διήρκησε 12 ώρες και πρόσθεσε ότι θα χρειαστεί να υποβληθεί σε 25 παρόμοιες επεμβάσεις, ώστε να αποκατασταθούν τα τραύματα που υπέστη από την επίθεση. 

38χρονη Κρήτη καυστικό υγρό

Η 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη - Facebook

«Μπήκαμε για το πρώτο χειρουργείο στις 07:00 το πρωί και βγήκαμε στις 18:30 το απόγευμα. Ο κερατοειδής χιτώνας του είναι καμένος και εκεί ο γιατρός είπε ότι θα πάμε σε μόσχευμα. Έχει τραύματα σε πρόσωπο, λαιμό και πλάτη», εξήγησε η αδερφή του 36χρονου στο «Πρωινό».

Κρήτη: «'Ημουν σε σοκ γι' αυτό κρυβόμουν», είπε η 38χρονη

Σύμφωνα με την ίδια το θύμα της επίθεσης θα υποβληθεί σε δεύτερο χειρουργείο σε δώδεκα μέρες. 

Η αδελφή του 36χρονου ισχυρίστηκε πως η κατηγορούμενη του πέταξε ένα δίκιλο βάζο με καυστικό υγρό.

«Είχε αναμείξει το καυστικό υγρό με υγρό από τις πισίνες. Έχει πει πάρα πολλά ψέματα», τόνισε και κατήγγειλε ότι η 38χρονη έχει προβεί και στο παρελθόν σε παρόμοιες ενέργειες. 

Κρήτη: Πρώτη επέμβαση για τον 36χρονο-θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό

Η αδελφή του 36χρονου εκτίμησε επίσης ότι το κίνητρο της επίθεσης ήταν η ζήλεια. 

«Κίνητρο ήταν η ζήλια για να μην τον αφήσει ήσυχο. Είναι μυθομανής, επικίνδυνη, εμμονική και ζηλιάρα», είπε.

Κρήτη: «Προσχεδιασμένη η επίθεση»

Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος του θύματος, Αλέξης Κούγιας, με ανακοίνωσή επέμεινε ότι πρόκειται για ένα προσχεδιασμένο έγκλημα εκ μέρους της 38χρονης, η οποία το πρωί της Τετάρτης (26/10), οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί το Σάββατο (29/10). Την κατηγόρησε μάλιστα ότι σχεδιάζει κάθε κίνησή της με «ψύχραιμο τρόπο».

Η 38χρονη με τον εν διαστάσει σύζυγό της

Η 38χρονη με τον εν διαστάσει σύζυγό της τη μέρα του γάμου τους - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Προανήγγειλε, δε, την υποβολή μηνύσεων για συκοφαντική δυσφήμηση του θύματος και της οικογενείας του μετά «τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς της περί δήθεν κακοποιήσεως της από τον εντολέα μου».

Κρήτη: Παραδόθηκε η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της

Κρήτη: «Κρυβόμουν γιατί ήμουν σε σοκ»

Η 38χρονη οδηγήθηκε με διαδικασίες εξπρές το πρωί στον εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις γιατί κρυβόταν τόσες μέρες μετά την επίθεση στον εν διαστάσει σύζυγό της. 

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι κρυβόταν γιατί φοβόταν. «Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την όλη κατάσταση, ήμουν και είμαι σε σοκ», φέρεται να είπε.

Κρήτη: «Αδειάζει» την 38χρονη ο πατέρας της – «Λέει ψέματα»

Το ίδιο υποστήριξε και ο εκ των συνηγόρων της Μάνος Δρακωνάκης.

Κρήτη: «Η 38χρονη είναι εμμονική, είναι διεστραμμένος σαν άνθρωπος»

«Η εντολέας μου είναι ακόμα σε σοκ. Είναι μια απλή γυναίκα η οποία παρουσιάζεται πολύ σκληρή ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι μια γυναίκα με ευαισθησίες. Το θέμα δεν είναι πολλές φορές τι προκαλούμε στους άλλους αλλά τι μας οδηγεί, με τι τρόπο το προκαλούμε και με τι αποτέλεσμα. Πάντως δεν είχε σκοπό ούτε να σκοτώσει ούτε να βλάψει. Είχε πάρα πολλές ευκαιρίες να το πράξει αυτό. Υπήρξε βία και την ώθησε να προβεί σε αυτό. Παράλληλα σενάρια αποτελούν οι ισχυρισμοί ότι υπήρχαν συνεργοί που την βοήθησαν. Υπάρχουν στοιχεία που θα αποδείξουν ότι η 38χρονη είχε δεχτεί κακοποίηση και θα τα προσκομίσει. Η πελάτισσα μου πάντως φοβάται», είπε στους δημοσιογράφους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top