Κρήτη: «Αδειάζει» την 38χρονη ο πατέρας της – «Λέει ψέματα»

Δεν έχει παραδοθεί στην αστυνομία - Τι έδειξαν οι κάμερες του ξενοδοχείου

Σε σειρά επεμβάσεων θα υποβληθεί σύντομα ο 36χρονος που δέχτηκε επίθεση με οξύ - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Άφαντή παραμένει η 38χρονη, η οποία επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της στην Κρήτη. Την ίδια ώρα ο ίδιος ο πατέρας της καταδικάζει την πράξη της και διαψεύδει τους ισχυρισμούς της ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας. 

Ο κλοιός γύρω της στενεύει και πιθανόν τις επόμενες ώρες οι αστυνομικοί να καταφέρουν να την εντοπίσουν. 

Κρήτη: «Η 38χρονη είναι εμμονική, είναι διεστραμμένος σαν άνθρωπος»

Χθες ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο εν διαστάσει σύζυγός της νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, τον τράχηλο και τα χέρια, ενώ κινδυνεύει να χάσει το αριστερό μάτι του.  

Κρήτη: «Η κόρη μου λέει ψέματα»

Ιδιαίτερα επιβαρυντικά για την 38χρονη είναι όσα είπε ο πατέρας της στο neakriti.gr, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της περί ενδοοικογενειακής βίας και απειλών. 

Κρήτη: «Η 38χρονη έστελνε ροζ φωτογραφίες στον αδελφό του θύματος»

«Δεν υπήρχε κανένας λόγος να οδηγηθεί στην πράξη αυτή. Ο 36χρονος ήθελε να χωρίσουν, δεν την ήθελε άλλο», είπε ο πατέρας της καταζητούμενης και πρόσθεσε:

Η γυναίκα που πέταξε καυστικό υγρό στον σύζυγό της

Η 38χρονη που πέταξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της παραμένει άφαντη - Facebook

«Δε δικαιολογείται η πράξη της και σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος της. Ο 36χρονος δεν την είχε πειράξει, δεν την είχε δείρει και δεν την απειλούσε. Δεν της είχε κάνει τίποτα. Η κόρη μου λέει ψέματα. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη βλακεία που έκανε. Διέπραξε ένα αδικαιολόγητο λάθος».

Κρήτη: «Φοβάμαι για τη ζωή μου»

Η 38χρονη σε επικοινωνία που είχε χθες με στενό συγγενικό της πρόσωπο, φέρεται να του είπε ότι φοβάται για τη ζωή της και ότι δε θα είναι ασφαλής ό,τι εγγυήσεις κι αν της δοθούν, ακόμα και μέσα στο κελί της φυλακής.

Κρήτη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 38χρονης

Η ίδια μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και ανέφερε ότι θόλωσε και έγινε το κακό.  «Συναντηθήκαμε με τον εν διαστάσει σύζυγό μου στο ξενοδοχείο. Ήπιαμε τα κρασιά μας και ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Αμέσως μετά πήγε σε ένα κλαμπ, που είναι δίπλα στο ξενοδοχείο, και επέστρεψε στις 5 το πρωί. Τότε άρχισε να με απειλεί για πολλοστή φορά. Ότι αν κάνω σχέση, θα με σκοτώσουν οι δικοί του και θα είμαι στο χώμα. Θόλωσα… Πήρα το υγρό που είχα σε ένα βαζάκι στην τσάντα μου και του το έριξα», είπε. 

Κρήτη: Αναζητούνται τα άτομα που κρύβουν την 38χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. με μεθοδευμένες κινήσεις βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στα άτομα, με τα οποία διατηρούσε σχέσεις η 38χρονη κι ενδεχομένως την κρύβουν. 

Κρήτη: «Από ισχυρή οικογένεια η 38χρονη που έριξε οξύ στον σύζυγό της»

Όπως αναφέρει το neakriti.gr χθες η αστυνομία φέρεται να κινήθηκε προς την ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου, όπου βρίσκεται το πατρικό της. Η 38χρονη φαίνεται ότι επιχείρησε να μεταβεί στο πατρικό της, που είναι η μόνιμη κατοικία της, προκειμένου να εξασφαλίσει ρούχα, προσωπικά αντικείμενα και χρήματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι Αρχές προχώρησαν σε «έφοδο» σε χωριό που βρίσκεται μεταξύ Ηρακλείου και Αρκαλοχωρίου, θεωρώντας πιθανό η 38χρονη να μετέβη σε χώρο φιλικού της προσώπου. Όπως διαπιστώθηκε, ωστόσο, η δράστιδα δε φιλοξενήθηκε στον συγκεκριμένο σημείο. 

Κρήτη: Τι έδειξαν οι κάμερες

Όπως αποκάλυψε χθες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της «ΚΡΗΤΗ TV», κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει την 38χρονη να εξέρχεται από το ξενοδοχείο όπου επιτέθηκε στον εν διαστάσει σύζυγό της και να κατευθύνεται αρχικά προς τη Δουκός Μποφόρ. 

Η 38χρονη στο Star: «Με απείλησε, θόλωσα και του έριξα το υγρό»

Στη συνέχεια, ωστόσο, η γυναίκα εμφανίζεται να περνά ξανά μπροστά από το ξενοδοχείο και να κατευθύνεται προς την αντίθετη κατεύθυνση, προς τον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου. Η 38χρονη «κατεβαίνει» την 25ης Αυγούστου προς τη θάλασσα. Εκεί, στην πλατεία 18 Άγγλων, θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι η γυναίκα έστριψε και κατευθύνθηκε δεξιά, δηλαδή προς την περιοχή των ΚΤΕΛ.

Κρήτη επίθεση καυστικό υγρό

Ο πατέρας της 38χρονης που επιτέθηκε στον εν διαστάσει σύζυγό της με καυστικό υγρό διέψευσε τους ισχυρισμούς της περί ενδοοικογενειακής βίας - Facebook

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι Αρχές θεωρούν εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο η 38χρονη είτε να παραλήφθηκε από κάποιο άτομο, είτε να πήρε από εκεί το όχημά της και στη συνέχεια να τράπηκε σε φυγή, αποφεύγοντας, ωστόσο, να διασχίσει το κέντρο της πόλης, προφανώς υπό τον φόβο των Αρχών.

Στόχος των αρχών είναι να διαπιστωθεί - μέσω των τηλεφωνικών της συνδέσεων - αν κάποιο άτομο την παρέλαβε από εκείνο το σημείο ή αν διέφυγε μόνη της. 

Καυστικό υγρό - Κρήτη: «Έλα στο νοσοκομείο, μου έριξαν υγρό»

Όπως και να έχει, το αυτοκίνητο της 38χρονης εντοπίστηκε μερικές ώρες μετά την πράξη της επί της οδού Θερίσου. Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση το όχημα, προκειμένου να εξαντληθούν οι πιθανότητες εμφάνισης της ίδιας της κατηγορούμενης, ή κάποιου ατόμου από το περιβάλλον της, για να το μετακινήσει. Κάτι τέτοιο δε συνέβη, καθώς ουδείς φέρεται να προσέγγισε το αυτοκίνητο, το οποίο παρέμεινε ακίνητο στη θέση που το εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Κρήτη - Καυστικό υγρό: «Με βίασε, απειλούσε να με σκοτώσει» λέει η 38χρονη

Το σενάριο να έχει διαφύγει εκτός Κρήτης η 38χρονη είναι από τα τελευταί στη λίστα. Πιθανότερο είναι να βρίσκεται κρυμμένη στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και του Αρκαλοχωρίου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top