Κρήτη: «Από ισχυρή οικογένεια η 38χρονη που έριξε οξύ στον σύζυγό της»

«Της έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών της», λέει ο Κούγιας

Κούγιας για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: «Υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας προστατεύει την 38χρονη» / Βίντεο από MEGA

Για μία σκληρή γυναίκα που προέρχεται από ισχυρή οικονομικά οικογένεια έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος στην 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη. Υπάρχει μάλιστα και υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας που την προστατεύει, λένε οι συγγενείς του θύματος. 

Καυστικό υγρό - Κρήτη: «Έλα στο νοσοκομείο, μου έριξαν υγρό»

O 36χρονος άνδρας στην Κρήτη, που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την εν διαστάσει σύζυγό του τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/10) στο Ηράκλειο Κρήτης, κινδυνεύει να χάσει το μάτι του και νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Κρήτη - Καυστικό υγρό

«Υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας την προστατεύει», λέει ο Κούγιας για την 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της

«Της έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών της» 

Ο δικηγόρος του θύματος, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ανέφερε πως η 38χρονη «έχει γελοιοποιήσει την αστυνομία της Κρήτης».

Η 38χρονη στο Star: «Με απείλησε, θόλωσα και του έριξα το υγρό»

«Η οικογένεια (σ.σ. του 36χρονου) μου μετέφερε ορισμένα πράγματα. Έχουμε την πρωτοφανή περίπτωση μίας γυναίκας να έχει γελοιοποιήσει όλη την αστυνομία της Κρήτης, να βγαίνει στα κανάλια και να μιλάει με άνεση και να περιγράφει με πόσα λίγα χρήματα αγόρασε την ουσία που πήγε να σκοτώσει τον άνθρωπο. Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι (η 38χρονη) είναι γόνος πολύ ισχυρής οικονομικά οικογένειας και συγχρόνως έχω πληροφορηθεί ότι είναι μία σκληρή γυναίκα, που της έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών της από τον προηγούμενο σύζυγο» είπε ο Αλέξης Κούγιας.


Κρήτη - Καυστικό υγρό: «Με βίασε, απειλούσε να με σκοτώσει» λέει η 38χρονη

Κούγιας: «Υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας την προστατεύει»

Το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος αναφέρει πως υπάρχει κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας που προστατεύει την 38χρονη, ανέφερε, επίσης, ο Αλέξης Κούγιας.

«Η οικογένεια (του θύματος) υποστηρίζει ότι υπάρχει υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας που προστατεύει την 38χρονη. Συγχρόνως, έχουμε πληροφορηθεί ότι τη συγκεκριμένη γυναίκα, μόλις έκανε την απόπειρα ανθρωποκτονίας, την παρέλαβε αυτοκίνητο, το οποίο την περίμενε. Αυτό μπορεί να προκύψει και από τις κάμερες ασφαλείας», σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας συμπλήρωσε πως ο 36χρονος κινδυνεύει να χάσει το μάτι του και θα παραμείνει παραμορφωμένος στο πρόσωπο για το υπόλοιπο της ζωής του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top