Καυστικό υγρό - Κρήτη: «Έλα στο νοσοκομείο, μου έριξαν υγρό»

Η 38χρονη δηλώνει έτοιμη να παραδοθεί

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές στην Κρήτη για τον εντοπισμό της 38χρονης γυναίκας που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της.

Το 36χρονο θύμα νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση καθώς έχει υποστεί πολύ σοβαρό χημικό έγκαυμα και κινδυνεύει να χάσει το ένα του μάτι.

Η 38χρονη, μάνα δύο παιδιών, δηλώνει έτοιμη να παραδοθεί. Οι αστυνομικοί την αναζητούν σε όλη την Κρήτη, αλλά η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, δηλώνει ότι θα παρουσιαστεί στις αρχές τις επόμενες ώρες.

«Έλα στο νοσοκομείο, μου πέταξαν υγρό»

Ο 36χρονος ανυποψίαστος πήγε στο ραντεβού, με την εν διαστάσει συζυγό του να υποστηρίζει ότι γνώριζε ότι θα συναντούσε εκείνη. 

Επίθεση με καυστικό οξύ στην Κρήτη: «Είχα ακόμη αισθήματα για εκείνον»

Λίγες ώρες μετά, του έριξε το υγρό και έφυγε. Ο 38χρονος, σφαδάζοντας από τους πόνους, κατάφερε να κατέβει ημίγυμνος στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και να ζητήσει βοήθεια. Παράλληλα, τηλεφωνεί στον αδερφό του λέγοντας «έλα στο νοσοκομείο, μου πέταξαν υγρό».

«Ο 36χρονος ήθελε διαζύγιο, εκείνη καθυστερούσε στις υπογραφές»

Η 38χρονη γνώρισε το θύμα την περίοδο που εκείνος ήταν έγκλειστος στις φυλακές της Κρήτης.

Μάλιστα, παντρεύτηκαν μέσα στη φυλακή. Τη Μεγάλη Πέμπτη του 2022 ο 36χρονος αποφυλακίστηκε, ενώ περίπου 15 ημέρες μετά το ζευγάρι χώρισε.

Επίθεση με καυστικό οξύ στην Κρήτη: Πώς έστησε παγίδα στο θύμα η 38χρονη

«Ο εντολέας μου ήταν κάθετος ότι επέμενε στη λήψη αυτού του διαζυγίου άμεσα. Εκείνη καθυστερούσε», δήλωσε η δικηγόρος του θύματος, Αλεξάνδρα Σπανάκη. 

Η 38χρονη γνώρισε το θύμα την περίοδο που εκείνος ήταν έγκλειστος στις φυλακές της Κρήτης

Η 38χρονη γνώρισε το θύμα την περίοδο που εκείνος ήταν έγκλειστος στις φυλακές της Κρήτης

«Ο εντολέας μου μου είπε “θέλω να τελειώνω δεν αντέχω άλλο τέτοιου είδους συμπεριφορά”», πρόσθεσε.

Σοβαρή η βλάβη στο μάτι του 36χρονου

Ο 36χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Κρήτη - Καυστικό υγρό: «Με βίασε, απειλούσε να με σκοτώσει» λέει η 38χρονη

Όπως αποκαλύπτει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Μαρία Καλοφώνου, που είχε ως ασθενή και την Ιωάννα Παλιοσπύρου, είναι ένα σοβαρό περιστατικό.

«Είναι χημικό έγκαυμα, βαθύ, από οξύ. Δεν ξέρουμε ποιο οξύ. Πιθανότατα νιτρικό οξύ και βιτριόλι μαζί, θειικό οξύ δηλαδή. Έχει κάψει τμήμα του προσώπου, έχει κάψει τράχηλο, τον λαιμό δηλαδή, τον θώρακα και λίγο το χέρι. Το σοβαρότερο σε αυτό το περιστατικό είναι το έγκαυμα στα μάτια. Η ανησυχία μας είναι πως θα συνδυάσουμε τις δύο θεραπείες γιατί χρειάζεται κάτι πολύ εξειδικευμένο για τα μάτια», είπε.

Το παρελθόν του πρώην ζευγαριού

H 38χρονη ισχυρίζεται ότι προμηθεύτηκε το υγρό από το ίντερνετ.

Ο 36χρονος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ληστείες στην υπόθεση των Ζωνιανών. Η 38χρονη έχει και δύο επιπλέον γάμους, από τους οποίους έχει αποκτήσει δύο παιδιά 16 και 9 ετών. Το ένα πηγαίνει στο Λύκειο και το μικρότερο στο δημοτικό .

Με την οικογένεια της μετά την επίθεση δεν έχει επικοινωνία, ενώ - σύμφωνα με πληροφορίες - του Star διέφυγε από το σημείο με αυτοκίνητο, που οδηγούσε άνθρωπος που γνώριζε.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έκανε κάτι τέτοιο και δεν ξέρω γιατί, δεν την κακοποιούσε. Δεν θέλω επαφή μαζί της», είπε ο πατέρας της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top