Κρήτη - Καυστικό υγρό: «Με βίασε, απειλούσε να με σκοτώσει» λέει η 38χρονη

«Με κακοποίησε και θόλωσα» - Πώς περιγράφει το βράδυ της επίθεσης

Bίντεο: Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων Star

«Με απειλούσε ότι αν συνεχίσω τη ζωή μου, θα βάλει να με σκοτώσουν», δηλώνει η 38χρονη, η οποία έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο πρώην σύζυγό της στην Κρήτη.

«Με κακοποίησε και με βίασε, θόλωσα και του πέταξα το οξύ που είχα στην τσάντα μου», δηλώνει η γυναίκα, μιλώντας στο newsbomb.
Όπως λέει, μάλιστα, η 38χρονη, θα παραδοθεί στην αστυνομία για την επίθεση κατά του συζύγου της, καθώς, όπως λέει, δεν έχει κάτι να φοβάται.

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Θα παραδοθεί η 38χρονη

Πώς περιέγραψε την επίθεση με το οξύ

Η ίδια, περιγράφοντας την επίθεση με το καυστικό υγρό, είπε πως η συνάντησή τους στο ξενοδοχείο δεν ήταν η μοναδική.

Επίθεση με καυστικό οξύ στην Κρήτη: «Είχα ακόμη αισθήματα για εκείνον»

«Με απειλούσε ότι αν συνεχίσω τη ζωή μου, θα βάλει να με σκοτώσουν και θα κάθεται κάτω από κάμερες για να βλέπει», καταγγέλλει η 38χρονη.

«Με απειλούσε ότι αν συνεχίσω τη ζωή μου, θα βάλει να με σκοτώσουν και θα κάθεται κάτω από κάμερες για να βλέπει», καταγγέλλει η 38χρονη στο newsbomb.gr.

«Με απειλούσε ότι αν συνεχίσω τη ζωή μου, θα βάλει να με σκοτώσουν και θα κάθεται κάτω από κάμερες για να βλέπει», καταγγέλλει η 38χρονη στο newsbomb.gr

Όσον αφορά το μοιραίο βράδυ της επίθεσης, είπε: «Εκείνο το βράδυ συναντηθήκαμε. Είχαμε βρεθεί τέσσερις φορές τις τελευταίες 40 μέρες στο ίδιο ξενοδοχείο και άλλη μια φορά στο απέναντι ξενοδοχείο».

Επίθεση με καυστικό οξύ στην Κρήτη: Πώς έστησε παγίδα στο θύμα η 38χρονη

Το δωμάτιο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με την ίδια, πάντα κλεινόταν στο όνομά της, όπως έγινε και τα ξημερώματα του Σαββάτου, 22 Οκτωβρίου. Έτσι, οι δυο τους συναντήθηκαν με τη Μαρία να αναφέρει ότι δεν ήθελε να κάνουν έρωτα εκείνο το βράδυ.

«Με βίασε και ήμουν επιφορτισμένη ψυχολογικά», είπε η 38χρονη στο newsbomb.gr

«Στην τελευταία συνάντησή μας, ενώ είχαμε σεξουαλικές επαφές τις προηγούμενες φορές, δεν ήθελα. Ακόμη και αν είναι σύντροφός σου κάποιος, ως γυναίκα έχεις το δικαίωμα να πεις “δεν θέλω”. Κάθε γυναίκα το έχει», λέει η 38χρονη.

Καυστικό υγρό – Κρήτη: Αρνείται τις κατηγορίες η σύζυγος

Περιγράφοντας τη στιγμή της επίθεσης, τόνισε: «Με βίασε και ήμουν επιφορτισμένη ψυχολογικά. Τη στιγμή της επίθεσης είχε τελειώσει την πράξη του. Την τελευταία φορά με ανάγκασε σε σεξ, παρά τη θέλησή μου, επιφορτίστηκα ψυχολογικά και του πέταξα το οξύ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top