Καυστικό υγρό – Κρήτη: Αρνείται τις κατηγορίες η σύζυγος

Μεταφέρεται στο Θριάσιο ο 36χρονος – Κίνδυνος για το μάτι του

Η 38χρονη εν διαστάσει σύζυγός του φέρεται να του πέταξε καυστικό υγρό με αποτέλεσμα αυτός να υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο και τον λαιμό / Βίντεο: ΑΝΤ1

Στη ΜΕΘ στο ΠΑΓΝΗ (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου) νοσηλεύεται ο 36χρονος άνδρας που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό τα ξημερώματα σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η κατάστασή του είναι σταθερή, ωστόσο θα χρειαστεί να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στην Αθήνα, στο Θριάσιο, σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων, καθώς κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Κρήτη-επίθεση με καυστικό υγρό: Στη ΜΕΘ ο 36χρονος-Αναζητούν τη σύζυγο

Η 38χρονη εν διαστάσει σύζυγός του φέρεται να του πέταξε καυστικό υγρό με αποτέλεσμα αυτός να υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Η 38χρονη εν διαστάσει σύζυγός του φέρεται να του πέταξε καυστικό υγρό με αποτέλεσμα αυτός να υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο και τον λαιμό

Η 38χρονη εν διαστάσει σύζυγός του φέρεται να του πέταξε καυστικό υγρό με αποτέλεσμα αυτός να υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο και τον λαιμό / Φωτογραφίες: cretapost

Κολωνός: Έρχονται νέες συλλήψεις - Καταθέτει ξανά η 12χρονη

Η 38χρονη, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, παραμένει ασύλληπτη και αναζητείται από τις αρχές. Ο 36χρονος είναι ο δεύτερος σύζυγός της.

Κολωνός: Παρουσιάστηκαν τρεις άνδρες αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Πάντως, όπως αναφέρει το cretalive, η 38χρονη αρνείται τις κατηγορίες.

Σε βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια τοποθετείται δημόσια προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό της, όπως υποστηρίζει, για όσα της αποδίδονται λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ανυπόστατα.

Με βαρύ ποινικό μητρώο ο 36χρονος

Ο 36χρονος άνδρας έχει στο ενεργητικό του σειρά ληστειών, μεταξύ των οποίων ήταν και η αιματηρή απόπειρα ληστείας στο Creta Maris το 2015, όταν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ληστών που άνοιξαν πυρ στην προσπάθειά τους να διαφύγουν και των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο.

Μάλιστα, φέρεται να είχε πυροβολήσει εναντίον αστυνομικού, χωρίς να τον τραυματίσει.

Η προσπάθεια διαφυγής τους είχε λήξει άδοξα, καθώς τρεις εκ των ληστών τραυματίστηκαν και ένας εξ’ αυτών αργότερα έπεσε σε κώμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top