Κρήτη: «Η 38χρονη έστελνε ροζ φωτογραφίες στον αδελφό του θύματος»

«Φοβάμαι για τη ζωή μου γι' αυτό δεν παραδίνομαι», είπε η 38χρονη στο Star

Άφαντη παραμένει η 38χρονη στην Κρήτη που έριξε καυστικό υγρό στον πρώην συζύγό της, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει το μάτι του. Η γυναίκα κατηγορείται πλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας από προθεση και παρόλο που μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δήλωνε ότι θα παραδοθεί, τώρα ισχυρίζεται ότι απειλείται η ζωή της. «Απειλούμαι και φοβάμαι για τη ζωή μου», δήλωσε μιλώντας στο Star, την ώρα που το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος κάνει λόγο για ροζ φωτογραφίες της κοπέλας στον αδελφό του θύματος.

Κρήτη: «Από ισχυρή οικογένεια η 38χρονη που έριξε οξύ στον σύζυγό της»

Ροζ φωτογραφίες σε ένα από τα αδέρφια του θύματος φέρεται να έστελνε η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της στην Κρήτη, σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος. Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται, δε δίστασε να τον προσκαλέσει και σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου. 

Πιστεύεται ότι δεν επέλεξε καθόλου τυχαία τον συγκεκριμένο άνδρα, καθώς τον θεωρούσε υπαίτιο για τον χωρισμό της από τον 36χρονο. Όπως εκτιμά ο ίδιος, δεν αποκλείεται η 38χρονη να το έκανε αυτό για να συναντηθεί μαζί του και να του επιτεθεί. 

Κρήτη - επίθεση με καυστικό υγρό

Ροζ φωτογραφίες σε ένα από τα αδέρφια του θύματος φέρεται να έστελνε η 38χρονη / Φωτογραφία από δελτίο ειδήσεων του Star

Κρήτη: «Φοβάμαι για τη ζωή μου γι' αυτό δεν παραδίνομαι»

Λίγες ώρες πριν, η 38χρονη ισχυριζόταν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου:

Οι άνθρωποι είναι επιθετικοί, είναι άγριοι. Πραγματικά, δεν πήγα εκεί με πρόθεση να τον βλάψω .

«Αρχίζει πάλι τα ίδια, "εδώ μέσα θα βρισκόμαστε", "εγώ θα είμαι για σένα". Ρε συ του λέω, θα με αφήσεις ήσυχη; Έχουμε χωρίσει και μου λέει και το τρελό, το τελευταίο, το καλύτερο: "Εγώ θα φτιάξω τη ζωή μου να πάρω μία να κάνω παιδιά, όποια να'ναι. Έτσι και αλλιώς εγώ εσένα αγαπάω. Αυτό είναι αλήθεια, αλλά εσύ θα είσαι μόνη σου, αλλιώς θα σε σκοτώσω". Ήταν τόσο ειρωνικός, πραγματικά θόλωσα», είπε η κοπέλα και πρόσθεσε αναφερόμενη στην επίθεση:

Δεν ήταν βιτριόλι. Ήταν ένα οξύ υγρό τύπου ακουαφόρτε που προμηθεύτηκα από το ίντερνετ νόμιμα. Μου το έφερε στο σπίτι μεταφορική εταιρία. Το είχα μαζί μου ως μέσο προστασίας. Επειδή εγώ δεν μπορώ να οπλοφορώ, εκείνοι οπλοφορούν.

Ο πατέρας της 38χρονης μίλησε αποκλειστικά στο Star και απήυθυνε έκκληση στην κόρη του να παραδοθεί: «Θέλω να της πω να παραδοθεί, γιατί τα κάνει χειρότερα. Δεν κερδίζει κάτι».

«Φοβάμαι για τη ζωή μου γι' αυτό δεν παραδίνομαι» - Τι είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η 38χρονη

Κρήτη: «Έχει συνεργό, την παρέλαβε αυτοκίνητο μετά την επίθεση»

Οι αρχές πιστεύουν ότι η 38χρονη έχει συνεργούς που την κρυβουν και προσπαθούν να την εντοπίσουν μέσω του κινητού της τηλεφώνου.

Η ίδια αποκάλυψε στο Star ότι όταν έφυγε από το ξενοδοχείο μετά την επίθεση τρέχοντας, την περίμενε ένα αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε.

Κρήτη: Ο γάμος στη φυλακή και το διαζύγιο μετά την αποφυλάκιση του 36χρονου

Η 38χρονη και το θύμα παντρεύτηκαν μέσα στις φυλακές Αγιάς στα Χανιά στις 20 Δεκεμβρίου του 2019, μετά από μία γνωριμία μέσω facebook.

Τα προβλήματα στον γάμο του ζευγαριού άρχισαν όταν το θύμα αποφυλακίστηκε το περασμένο Πάσχα, μετά από καταδίκη για ληστείες σε επτά χρόνια. Έζησαν μαζί 20 ημέρες, όταν ο 36χρονος αποφάσισε να χωρίσει. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top