Κρήτη: Παραδόθηκε η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της

«Φοβάμαι για τη ζωή μου» - Παραδόθηκε αυτοβούλως στις Αρχές

Τι ισχυρίζεται η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (23/10)

Παραδόθηκε στην αστυνομία η 38χρονη που κατηγορείται ότι έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη. Μετά από σχεδόν τέσσερις ημέρες που παρέμενε άφαντη, τελικά παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές.

Κρήτη: «Αδειάζει» την 38χρονη ο πατέρας της – «Λέει ψέματα»

Στο αστυνομικό τμήμα παραδόθηκε αυτοβούλως σήμερα η 38χρονη που κατηγορείται ότι επιτέθηκε στον πρώην σύζυγό της, ρίχνοντάς του καυστικό υγρό σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Κρήτη: «Η 38χρονη είναι εμμονική, είναι διεστραμμένος σαν άνθρωπος»

Κρήτη - επίθεση με καυστικό υγρό

Παραδόθηκε μετά από τέσσερις ημέρες η 38χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της

Η 38χρονη, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά του συζύγου της παρέμενε άφαντη για σχεδόν τέσσερις ημέρες, αποφάσισε τελικά να παραδοθεί περίπου 36 ώρες μετά τη λήξη του αυτοφώρου.

Κρήτη: «Η 38χρονη έστελνε ροζ φωτογραφίες στον αδελφό του θύματος»

Σύμφωνα με το neakriti, η κατηγορούμενη έφτασε το απόγευμα της Τρίτης στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου μαζί με τους δύο δικηγόρους της, τους Απόστολο Λύτρα και Μάνο Δρακωνάκη. Η 38χρονη μπήκε πρώτη μέσα και ακολούθησαν οι δικηγόροι.

Σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τη Δευτέρα το μεσημέρι.

επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο

Σημειώνεται ότι η 38χρονη υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να παραδοθεί γιατί φοβόταν τα αντίποινα, ενώ όπως έχει πει σε δηλώσεις της στα μέσα ενημέρωσης έριξε το οξύ γιατί «θόλωσε» μετά από καβγά με τον 36χρονο.

ΕΛ.ΑΣ: «Του έριξε το καυστικό υγερό την ώρα που κοιμόταν»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει άλλη εικόνα για την επίθεση. Το ζευγάρι συναντήθηκε γύρω στις 11 το βράδυ στο ξενοδοχείο. Στις 4 τα ξημερώματα  και ενώ το θύμα κοιμόταν, του έριξε το καυστικό υγρό σε όλη την αριστερή πλευρά.

Μιλώντας στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου, η 38χρονη ισχυρίστηκε για την επίθεση: «Είναι οξύ, δεν είναι για να κάνει ζημιά στον άλλον, να τον σκοτώσεις, αλλά τι να κάνω; Δηλαδή να βρω όπλο; Με το μυαλό τώρα το δικό μου είχα βάλει λίγο,  τύπου αν κάποια στιγμή ξεφύγει και με πιάσει από τον λαιμό να μπορώ να αμυνθώ,  γιατί είναι και χειροδύναμος, είναι δύο μέτρα άντρας. Το είχα μαζί μου από ηλιθιότητα πες», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είπε αυτός στην αστυνομία ότι είχαμε προβλήματα. Συναντηθήκαμε να τον εκδικηθώ Δηλαδή συναντιέσαι με έναν άνθρωπο σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με τη γυναίκα σου για να σε εκδικηθεί; Δεν το καταλαβαίνω αυτό».

Η 38χρονη, πριν παραδοθεί, υποστήριζε ότι φοβόταν για τη ζωή της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top