Κρήτη: Παρουσιάσθηκε στις αρχές ο οδηγός ταξί που μετέφερε την 38χρονη

Τι είπε στους αστυνομικούς

Στις αρχές παρουσιάσθηκε ο οδηγός ταξί - Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση με την 38χρονη και την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη καθώς παρουσιάσθηκε στις αρχές ο οδηγός ταξί που πήρε τη δράστιδα από το σημείο  το μοιραίο βράδυ.

Η Τασούλα Παπανικολάου αποκαλύπτει τι είπε στις αρχές ο μάρτυρας.

Ο οδηγός ταξί παρουσιάσθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές Ηρακλείου λέγοντας ότι είναι εκείνος που μετέφερε την 38χρονη από το ξενοδοχείο προς την Αγία Γαλήνη το βράδυ της επίθεσης.

Όπως είπε στους αστυνομικούς τον πηρέ τηλέφωνο καθώς ήταν πελάτισσά του και κατά τη διάρκεια της διαδρομής δεν του είπε το παραμικρό για τα όσα είχε κάνει.

Κρήτη: «Ο 36χρονος έχει χάσει το μισό του πρόσωπο»

Η πλευρά του θύματος μέσω του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια υποστηρίζει ότι πρέπει να διερευνηθεί ο ρόλος του οδηγού ταξί αλλά και της μυστηριώδους γυναίκας που παγίδευσε όπως λένε τον 36χρονο.

«Αυτός ο ταξιτζής που εμφανίστηκε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και αυτό πραγματικά είναι σοκαριστικό γιατί από την πρώτη στιγμή αυτός γνώριζε τι είχε κάνει η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ένα πρόσωπο που θα πρέπει να διερευνηθεί τι ρόλο παίζει. Από τις κάμερες ασφαλείας και άλλα στοιχεία τα οποία ισχυρίζεται το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν επαληθεύονται. Έχει πολύ δρόμο αυτή η ιστορία και έχει πολύ δρόμο και ως προς τους συνεργούς, ειδικά ως προς τη συνεργό η οποία παγίδευσε μαζί με τη δράστιδα το θύμα» είπε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του θύματος.

Κρήτη: Στη φυλακή η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό

Η 38χρονη βρίσκεται προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές Νεαπόλεως. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια του τηλεφώνησε πριν από δύο ημέρες και του είπε ότι δεν αποκάλυψε στην απολογία της όλη την αλήθεια.

Ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας διέψευσε μέσω ανακοίνωσης ότι έγινε αυτό το τηλεφώνημα λέγοντας ότι κάποιος έκανε πλάκα  στον συνάδελφο του.

Η έρευνα για την υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή και οι αρχές περιμένουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top