Π.Φάληρο: «Να μπει φυλακή, αλλά όχι και να πεθάνει από το ξύλο»

Καταγγελία για ξυλοδαρμό του 45χρονου βιαστή κάνει ο αδερφός του

Καταγγελία για ξυλοδαρμό του 45χρονου βιαστή με το τατουάζ - Βίντεο από MEGA

Καταγγελία ότι ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο δέχτηκε ξυλοδαρμό από τους αστυνομικούς στην Αλβανία όταν τον συνέλαβαν, έκανε ο αδερφός του, ο οποίος, μιλώντας στο Mega, είπε ότι και στην Ελλάδα έχει χτυπηθεί.

Παλαιό Φάληρο: Ομολόγησε τις πράξεις του ο «βιαστής με το τατουάζ»

Ο καταγγέλων αναφέρει ότι ο αδερφός του πρέπει να πληρώσει για τις πράξεις του, αλλά «όχι με τη ζωή του». «Οι αστυνομικοί τον έχουν σπάσει στο ξύλο. Τον έχουν κάνει μαύρο. Είναι ντροπή. Έκανε ότι έκανε και να πάει στη φυλακή να πληρώσει τα πάντα. Αλλά γιατί τον δέρνουνε; Ενας φίλος του που τον είδε, με πήρε και μου λέει ότι τον έχουν καταντήσει σαν τον σκύλο. Δεν μπορεί να περπατήσει. Κάνατε θέμα που έκανε αυτό το πράγμα, αλλά τώρα που τον δέρνουν δεν κάνετε θέμα» καταγγέλει ο αδερφός του 45χρονου βιαστή.

Π.Φάληρο: Σεξουαλική επίθεση σε 16χρονη σε τραμ - Δεν τη βοήθησε κανείς

Ο καθ'ομολογίαν βιαστής καταγγέλει ότι οι αστυνομικοί τον ξυλοκοπούσαν από την ώρα της σύλληψης του στην Αλβανία έως την Ελλάδα. 

«Να πάει φυλακή.»

«Δεν είμαι από αυτούς που θα πουν καλά έκανε ο αδερφός μου. Δεν έκανε καλά. Είναι ντροπή αυτό που έκανε. Έκαναν ότι έκαναν οι αστυνομικοί στην Αλβανία. Καλά έκαναν και τον έφεραν εδώ. Αλλά γιατί τον δέρνουνε; Δεν θα πάει ούτε στον Κορυδαλλό, ούτε στη Λάρισα, ούτε στην Πάτρα. Θα πάει πεθαμένος» είπε ο αδερφός του 45χρονου.

Βιαστής με τατουάζ: επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογό του 

«Δεν χαίρομαι με αυτό που έκανε ο αδερφός μου. Έχω δύο κορίτσια. Να το έκανε αυτό κάποιος στα κορίτσια μου ή θα είχα πεθάνει ή θα τον είχα φάει ζωντανό. Να πάει φυλακή. Και 20 και 30 και 40 χρόνια, αλλά όχι και να πεθάνει», συμπλήρωσε.

Παλαιό Φάληρο: Προφυλακίστηκε ο βιαστής με το τατουάζ

Σημειώνεται ότι ο αδερφός του δράστη αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο βιαστής, τόσο με το αλκοόλ, όσο και με τα ναρκωτικά. «Αυτός εδώ στην Αλβανία έπινε αλκοόλ. Έπαιρνε και ουσία ναρκωτικών. Δεν ήμουν μπροστά του να τα βλέπω. Μπορεί να έκανε και στην Ελλάδα. Να πληρώσει με την φυλάκισή του. Όχι με την ζωή του» ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top