Παλαιό Φάληρο: Ομολόγησε τις πράξεις του ο «βιαστής με το τατουάζ»

«Γυρνούσα γύρω γύρω για να βρω κάποια άλλη»

Καρέ καρέ περιέγραψε τις εγκληματικές του πράξεις ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου που απολογήθηκε το πρωί. Όπως είπε, είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ και δεν είχε συναίσθηση των πράξεών του, ενώ δεν βρήκε ούτε ένα «συγνώμη» για τα θύματά του. 

Παλαιό Φάληρο: Προφυλακίστηκε ο βιαστής με το τατουάζ

Ο δράκος με το τατουάζ που έσπειρε τον τρόμο στο Παλαιό Φάληρο πήρε τον δρόμο για τις φυλακές. Περιέγραψε με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια όσα έκανε τα ξημερώματα της 23ης Οκτωβρίου. 

Τι είπε ο 45χρονος βιαστής  

«Πριν λίγες μέρες είχα πάρει κοκαΐνη και είχα πιει πολλές μπύρες. Περπατούσα στο Φάληρο κοντά στο σπίτι μου και είδα μία κοπέλα σε ένα αμάξι. Άνοιξα την πίσω αριστερή πόρτα και μπήκα μέσα.  Με το μαχαίρι που είχα της είπα "πήγαινε μπροστά και σταμάτα στο  οικόπεδο"».

«Ξεκίνησε το αμάξι αλλά μετά από λίγο αυτή το σταμάτησε σε ένα μαγαζί και πάτησε την κόρνα. Είδα ότι είχε κόσμο, άνοιξα την πόρτα και άρχισα να τρέχω γιατί και αυτή είχε αρχίσει να φωνάζει. Μπήκα στο αμάξι για να της πάρω τα λεφτά και μετά σκέφτηκα να κάνω και σεξ μαζί της».

Αφού δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του ο βιαστής του Φαλήρου συνέχισε για να βρει το επόμενό του θύμα. Περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς βίασε την κοπέλα που συνάντησε στην στάση, αφού την οδήγησε σε απόκρυμνο σημείο.

«Γυρνούσα γύρω γύρω εκεί κοντά με τα πόδια, είχα κρατήσει και το μαχαίρι για να βρω κάποια άλλη. Επειδή ήθελα να κάνω σεξ μαζί της την φίλησα στο στόμα και της κατέβασα το κολάν που φορούσε, την έριξα κάτω έκατσα από πάνω της και έκανα μαζί της σεξ. Όταν δεν ήθελα άλλο σεξ μαζί της, της έδωσα το κινητό της πίσω.

Την είδα που ξαναπήγε στην στάση και πήγα κι εγώ, την αγκάλιασα και της είπα να μου δώσει το κινητό της. Επειδή μου είπε όχι της είπα ότι αν μιλήσει θα την σκοτώσω, κι έφυγα».

Όση ώρα ο 45χρονος κατέθετε στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αθηνών έδειχνε να έχει παγωμένο βλέμμα και κάποιες φορές μάλιστα ήταν και ειρωνικός. Σε καμία περίπτωση όμως δεν αρνήθηκε για όλα όσα τον κατηγορούσαν.

Ο βιαστής με τατουάζ επιτέθηκε σε τέσσερις γυναίκες - Νέες καταγγελίες

«Είδα στην τηλεόραση τον εαυτό μου να τρέχει. Κατάλαβα ότι με ψάχνει η αστυνομία και έφυγα για την Αλβανία». 

Ο δράστης προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για τον βιασμό μίας γυναίκας και την απόπειρα βιασμού ακόμη μίας κοπέλας την ίδια ημέρα στο Παλαιό Φάληρο. Ωστόσο η αστυνομία ερευνά μία ακόμη καταγγελία γυναίκας που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον 45χρονο σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους στο Λουτράκι το καλοκαίρι του 2021. Τον αναγνώρισε από το τατουάζ. 

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top