Παλαιό Φάληρο: Προφυλακίστηκε ο βιαστής με το τατουάζ

Ομολόγησε τις πράξεις του

Ομολόγησε τις ειδεχθείς πράξεις του ο 45χρονος - Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Παίρνει τον δρόμο για τις φυλακές ο 45χρονος άνδρας γνωστός ως «βιαστής με το τατουάζ» καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του για τις κατηγορίες βιασμού, απόπειρας βιασμού και αρπαγής. Φέρεται να παραδέχθηκε ότι βίασε 34χρονη κοπέλα στο Παλαιό Φάληρο

Ο βιαστής με τατουάζ επιτέθηκε σε τέσσερις γυναίκες - Νέες καταγγελίες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Γεώργιζα, ο κατηγορούμενος έμεινε περίπου δύο ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας ενώ ομολόγησε και τον βιασμό αλλά και την απόπειρα βιασμού.

Υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών επιθέσεων βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ και για αυτό το λόγο προέβη στις πράξεις του. 

Επανέλαβε όσα είχε πει και στις διωκτικές αρχές μετά τη σύλληψή του. Χαρακτηριστικά για την απόπειρα βιασμού είπε «πριν λίγες ημέρες είχα πάρει κοκαΐνη και είχα πιει πολλές μπύρες. Περπατούσα στο Φάληρο και είδα μία κοπέλα σε ένα αμάξι. Μπήκα στο αμάξι για να της πάρω τα λεφτά και μετά σκέφτηκα να κάνω και σεξ μαζί της».

Για τον βιασμό είπε «γυρνούσα γύρω γύρω εκεί κοντά με τα πόδια, είχα κρατήσει και το μαχαίρι για να βρω κάποια άλλη. Επειδή ήθελα να κάνω σεξ μαζί της, την έριξα κάτω, έκατσα από πάνω της και έκανα μαζί της σεξ. Μετά πήγα σπίτι».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top