Κολωνός: Απολογούνται σήμερα ο ηλεκτρολόγος και ο προπονητής

Ο 43χρονος κρυβόταν σε δωμάτιο στην Κόρινθο

Ο ένας από τους συλληφθέντες

Την πόρτα της ανακρίτριας θα περάσουν σήμερα το πρωί οι δύο από τους τέσσερις που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Πρόκειται για τον 43χρονο ηλεκτρολόγο, ο οποίος εργάζεται σε πλοία και τον 55χρονο προπονητή ποδοσφαίρου. Και οι δύο είχαν εμφανιστεί αυτοβούλως στις αρχές και είχαν ομολογήσει ότι είχαν επικοινωνήσει μέσω της εφαρμογής γνωριμιών με τη 12χρονη. 

Κολωνός: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι που «έκαψαν» συλληφθέντα

Ωστόσο μετά τη συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης προέκυψε ότι και οι δύο είχαν σεξουαλική επαφή μαζί της. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο αναμένεται να επιμείνουν στους ισχυρισμούς τους ότι δεν είχαν συναντήσει ποτέ από κοντά τη 12χρονη και είχαν επικοινωνήσει μόνο διαδικτυακά. 

Συλληφθέντες βιασμός 12χρονης Κολωνός

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να επιμείνουν ότι επικοινώνησαν με τη 12χρονη μόνο μέσω της εφαρμογής - Eurokinissi

Αύριο, Τρίτη, θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας οι άλλοι δύο που συνελήφθησαν για την υπόθεση του βιασμού του ανήλικου κοριτσιού, ένας 35χρονος και ένας 39χρονος.

Κολωνός: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 43χρονος

Οι τέσσερις συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής, ποινή που ανέρχεται σε 10 με 15 χρόνια φυλάκισης.

Κολωνό: Ο ηλεκτρολόγος κρυβόταν στην Κόρινθο

Ο 43χρονος ηλεκτρολόγος κρυβόταν στην Κόρινθο και οι αρχές τον αναζητούσαν επί δύο μέρες, μέχρι που τον εντόπισαν σε ένα δωμάτιο που είχε νοικιάσει στο Λέχαιο. 

Κολωνός: Ψάχνουν το «σπίτι με ποδήλατα» που περιέγραψε η 12χρονη

Αν και υποστηρίζει ότι έχει επικοινωνήσει με τη 12χρονη μέσω της εφαρμογής, φέρεται να συναντήθηκε μαζί της στα Σεπόλια τουλάχιστον τρεις φορές. 

Ο συλληφθείς εργάζεται ως ηλεκτρολόγος πλοίων, είναι κάτοικος Αθηνών και είχε καταφύγει στην Κόρινθο για να αποφύγει τη σύλληψη. 

Αποκλειστικό: Στο Star ο 35χρονος πριν συλληφθεί για βιασμό της 12χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άνεργος το τελευταίο διάστημα καθώς τον είχαν απολύσει από την ναυτιλιακή εταιρεία όπου εργαζόταν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον ηλεκτρολόγο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο «διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 4-11-2022, στην περιοχή της Κορίνθου, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων, 43χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Κολωνός: Προπονητής ποδοσφαίρου ο 55χρονος συλληφθείς - Το προφίλ του

Ο 43χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον τρεις φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Κολωνός: Συνελήφθη και ο τέταρτος - Τα μηνύματα που τον «έκαψαν»

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 4 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop)
  • 2 υπολογιστές tablet
  • 5 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι
  • 3 μονάδες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (CD)
  • 1 συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB)
  • 2 φωτογραφικές μηχανές
  • 2 κάρτες μνήμης
  • 1 δισκέτα και
  • 5 κινητά τηλέφωνα

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top