Αποκλειστικό: Στο Star ο 35χρονος πριν συλληφθεί για βιασμό της 12χρονης

«Της έδωσα κάποια λεφτά, μου είπε ότι είναι 17,5»

Κολωνός: Ο 35χρονος Μιλά Στο Star Για Βιασμό 12χρονης

Ο 35χρονος άνδρας που συνελήφθη την Πέμπτη ως κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό είχε μιλήσει στο Star λίγες ώρες πριν τη σύλληψή του. Είχε αποκαλύψει ότι είχε μιλήσει με την ανήλικη και ότι της είχε δώσει κάποια χρήματα.

Κολωνός: Προπονητής ποδοσφαίρου ο 55χρονος συλληφθείς - Το προφίλ του

Ο άνθρωπος που σύμφωνα με την αστυνομία συναντήθηκε και βίασε την 12χρονη τρεις φορές, «έσπασε» τη σιωπή του και μιλάει μίλησε αποκλειστικά στο Star και τον Αλέξανδρο Γύγο, λίγο πριν συλληφθεί. 

Κολωνός: Συνελήφθη και ο τέταρτος - Τα μηνύματα που τον «έκαψαν»

Πρόκειται για τον 35χρονο άνεργο και εισοδηματία που κατοικεί στον Κορυδαλλό και δεν είναι ανάμεσα στους άνδρες που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και παραδέχθηκαν ότι είχαν συνομιλήσει με τη 12χρονης.

Κολωνός - τι είπε ο 35χρονος κατηγορούμενος στο Star

«Έδωσα στη 12χρονη κάποια λεφτά», είπε ο 35χρονος μιλώντας στο Star

Κολωνός: «Έδωσα στη 12χρονη κάποια λεφτά», είπε ο 35χρονος

Ο 35χρονος υποστήριζε ότι βρέθηκε με την ανήλικη προκειμένου να γνωριστούν και για να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσα αποκάλυψε στο Star προκαλούν σοκ.

«Περί χρημάτων και περί υπηρεσιών που έδινε η συγκεκριμένη κοπέλα, αν και εγώ δεν έκανα χρήση υπηρεσιών. Κάποια λεφτά έδωσα σε μια κοπέλα... Δεν έγινε κάτι το μεμπτό», υποστήριξε και πρόσθεσε:

Ότι έδωσα σαν καλοκάγαθος άνθρωπος δυστυχώς ή ευτυχώς... Eίμαι ένας άνθρωπος με αρκετές ευαισθησίες. Μου έλεγε ότι μιλούσε χρόνια, δηλαδή δεν το έκανε 3, 4, 5, 7 μήνες που μιλάμε... το έκανε χρόνια αυτό.

Ακόμα, ο 35χρονος υποστήριξε ότι η 12χρονη του είπε πως ήταν 17,5 ετών στα 18. Είπε, ακόμα, ότι της είχε δώσει μια φορά ένα χρηματικό ποσό και ότι δεν της έστειλε ξανά: «Δεν της είχα ξαναστείλει... Εντάξει της έδωσα κάποια λεφτά, thats it. Αυτό... της είχα δώσει κάποια λεφτά». 

Για το ποσό και το μέρος της συνάντησης, ο 35χρονος ισχυρίστηκε: «Ήταν ένα μετρό εκεί που μου είπε. Της είχα δώσει κάποια λεφτά αυτό, ό,τι είχα πάνω μου εκείνη τη στιγμή. Είχα 70-80 ευρώ».

Επεσήμανε, δε, ότι ουδέποτε τη βίασε: 

«Κατάλαβα ότι είχε κάποιες δυσκολίες, λέω και εγώ παρε αυτά τα λεφτά... Και άμα έχω θα σε ξανά στείλω. Αυτό. Δεν έγινε και τίποτα. Συναντηθήκαμε, πώς να το πω, από παραφροσύνη,από χαζομάρα.Λέω πάω να το δω αυτό το κορίτσι να μιλήσουμε να πούμε καμία κουβέντα. Αυτό. Να ακούσω γιατί το κάνει αυτό... Πιο πολύ από περιέργεια να σας πω την μαύρη μου αλήθεια παρότι δεν είμαι δημοσιογραφος σαν και εσένα. Και μου είπε κάποιες πληροφοριες».

Ο 35χρονος υποστήριξε πως το κορίτσι το κάνει για «βιοποριστικούς λόγους,δεν είχαν να φάνε,ζούσαν με επιδόματα. Ήταν πολλά, αρκετά παιδιά... Δε μου είχε πει νούμερο και για αυτό το κάνει χρόνια όμως,δεν το έκανε τώρα», πρόσθεσε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top