Κολωνός: Προπονητής ποδοσφαίρου ο 55χρονος συλληφθείς - Το προφίλ του

Ποιοι είναι οι τέσσερις νέοι κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Προπονητής Ποδοσφαίρου Ο 55χρονος - Το Προφίλ Του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τους τέσσερις άνδρες σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και φέρεται να τους είχε αναγνωρίσει η ανήλικη στην τελευταία συμπληρωματική κατάθεσή της.

Κολωνός: Συνελήφθη και ο τέταρτος - Τα μηνύματα που τον «έκαψαν»

Το απόγευμα της Τετάρτης, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και του τέταρτου στην Κόρινθο, έναν 43χρονο ηλεκτρολόγο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι άγαμος και φέρεται να έκλεισε ραντεβού και να ήρθε σε επαφή με την 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό.

Κολωνός: Προπονητής εθνικής ομάδας 5Χ5 ο τρίτος συλληφθείς

Ο τρίτος κατηγορούμενος που συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής και οδηγείται στον εισαγγελέα, είναι ένας 55χρονος προπονητής της εθνικής ομάδας 5Χ5, που φέρεται να έχει διατελέσει και τεχνικός διευθυντής σε ακαδημίες. 

Κολωνός - συλληψη προπονητή 5Χ5

Ανάμεσα στους τρεις συλληφθέντες και ένας προπονητής.

Είναι ένας από τους τρεις που το προηγούμενο διάστημα είχαν πάει αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ και είχαν καταθέσει πως συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με τη 12χρονη, χωρίς να έχουν συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, όπως υποστήριξε.

Κολωνός: Ποιοι είναι οι δύο συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Ο πρώτος που συνελήφθη την Πέμπτη με τα αρχικά Ι.Δ. ζει στον Κορυδαλλό, εργάζεται σε φαρμακευτική εταιρία, δεν έχει παιδιά. Είναι 35 ετών. 

Ο δεύτερος έχει τα αρχικά Σ.Α., ζει στο Νέο Ηράκλειο, δουλεύει ως security, είναι χωρισμένος με ένα κοριτσάκι εννέα ετών. Είναι 39 ετών και έχει βρεθεί μία φορά με τη 12χρονη και είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στις αρχές.

Κολωνός: Αυτός είναι ο 39χρονος που συνελήφθη

Τα σπίτια των συλληφθέντων έγιναν φύλλο και φτερό από την ασφάλεια. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν κινητά και laptop, ενώ από το σπίτι του υπαλλήλου της εταιριας security κατέσχεσαν ένα όπλο και σφαίρες που κατείχε νόμιμα.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top