Κολωνός: Ψάχνουν το «σπίτι με ποδήλατα» που περιέγραψε η 12χρονη

Ο χάρτης των αστυνομικων με τις κινήσεις του παιδιού

Κολωνός: Ψάχνουν το «σπίτι με ποδήλατα» που περιέγραψε η 12χρονη

Και άλλη κατάθεση θέλουν οι αστυνομικοί να δώσει η 12χρονη από τον Κολωνό, καθώς πιστεύουν ότι θα τους δώσει πολύτιμες πληροφορίες για σπίτια, Airbnb και σημεία που ο 53χρονος δρούσε.

Αποκλειστικό: Στο Star ο 35χρονος πριν συλληφθεί για βιασμό της 12χρονης

Οι αστυνομικοί ζητούν από τους παιδοψυχολόγους του Τμήματος Ανηλίκων να μιλήσουν ακόμα μία φορά με τη 12χρονη. Θεωρούν ότι πλέον το κορίτσι δε φοβάται και καταλαβαίνει ότι με τις πληροφορίες που δίνει θα οδηγήσει σε μπαράζ αποκαλύψεων, κυρίως για τα χρήματα που διακινούνται, αλλά και τους χώρους που την μετέφεραν. 

Κολωνός: Προπονητής ποδοσφαίρου ο 55χρονος συλληφθείς - Το προφίλ του

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Σπύρος Λάμπρου, οι αστυνομικοί φτιάχνουν έναν χάρτη σχετικά με τις κινήσεις του παιδιού, όμως  και κάθε στενό έχει κλειστές πόρτες που ανοίγουν με τις κουβέντες - κλειδιά της 12χρονης. 

Κολωνός: Συνελήφθη και ο τέταρτος - Τα μηνύματα που τον «έκαψαν»

Κολωνός: «Η απαξιωτική στάση της ανακρίτριας "κλείδωσε" τη 12χρονη»

Στην ανάκριση το παιδί αναγνώρισε επτά. Όπως είπε η μικρή στη θεία της, σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας της, η στάση της ανακρίτριας ήταν απαξιωτική και αυτό την «κλείδωσε». 

Πολλοί είπαν «μην πιέζετε το παιδί». Τη δεύτερη φορά, λοιπόν, έγινε συζήτηση. 

Στη συζήτηση, γιατί πλέον γίνεται συζήτηση και όχι ανάκριση, με τους ψυχολόγους, το παιδί αναγνώρισε τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν. Πλέον η μικρή δε φοβάται και η αστυνομία λέει ότι θα ανοίξει όλες τις πύλες.  

Κολωνός: Ψάχνουν τα «σπίτια με ποδήλατα» που περιέγραψε η 12χρονη

Οι «κλειστές πύλες» που ψάχνουν οι αστυνομικοί είναι οι διαδρομές των χρημάτων, τα σημεία που τη συναντούσαν οι βιαστές και τα σπίτια.

Η μικρή έχει πει για ένα σπίτι που γύρω γύρω υπήρχαν παιδικά ποδήλατα, Airbnb δηλαδή.

Ο 53χρονος έχει μιλήσει με τους βιαστές μέσω Blindchat για τιμές πάνω από 160 και 200 ευρώ μέσα σε σπίτια. Οι αστυνομικοί θεωρούν σίγουρο ότι υπάρχουν Airbnb και ξενοδοχεία που οδηγήθηκε η μικρή.

Οι μαρτυρίες της θα οδηγήσουν στους υπεύθυνους των δωματίων, αλλά και σε παιδοβιαστές που μένουν ελεύθεροι και ψάχνουν τώρα να συναντήσουν άλλο παιδί.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top