Λαγονήσι: «Αν δεν ήταν ένας μπαμπάς, ο σκύλος θα είχε σκοτώσει τον γιο μου»

Συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας του 13χρονου Αγγελική Καλάβρια

Άγρια επίθεση δέχθηκε 13χρονος από σκύλο - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Σε κατάσταση σοκ παραμένει ο 13χρονος, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δέχθηκε επίθεση από σκύλο στο Λαγονήσι, την ώρα που πήγαινε στο σχολείο του με το πατίνι. 

«Είναι καλύτερα σήμερα το παιδί, γιατί δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει, ούτε να φάει, δεν μπορούσε τίποτα, συν τον φόβο που είχε», είπε στο Mega, η μητέρα του Αγγελική Καλάβρια.

Λαγονήσι: Σκύλος κατασπάραξε 13χρονο αγοράκι

Όπως είπε, ο μικρός πήγαινε στο σχολείο του, όταν του επιτέθηκε από πίσω ένας σκύλος, ράτσας Ακίτα, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει. 

«Άρχισε ο σκύλος να τον δαγκώνει στο κεφάλι, το πρόσωπο τα χέρια και για καλή του τύχη ήταν ένας παιδικός σταθμός λίγο πιο κάτω, όπου ήταν ο ιδιοκτήτης με δύο μπαμπάδες. Έτρεξαν να σώσουν το παιδί, βέβαια μέχρι να τρέξουν το σκυλί τον είχε δαγκώσει τον μικρό, ήταν απόσταση περίπου 300 μέτρων» σημείωσε και πρόσθσε:

«Πήραν το παιδί αιμόφυρτο και το πήγαν στο Κέντρο υγείας στο Λαγονήσι, ήταν σοκαριστικό αυτό και για το παιδί και για μένα. Το σπίτι από το σχολείο είναι περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά, και το παιδί πήγαινε με το πατίνι του. Είχαν γιορτή και πήγε μόνος του, διαφορετικά τον πηγαίνω εγώ στο σχολείο. Εγώ πήγα ήσυχη στη δουλειά μου και με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να πάω στο νοσοκομείο. Εάν δεν ήταν ο κ. Βασίλης, από τον παιδικό σταθμό, θα τον είχε σκοτώσει ο σκύλος».

Σύμφωνα με την κ. Καλάβρια, ο σκύλος δεν ήταν αδέσποτος, αλλά έφυγε από ένα σπίτι, όταν άφησαν κατά λάθος ανοιχτή την πόρτα. 

«Ήρθε στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης και μου είπε ότι “κάποιος άφησε την πόρτα ανοιχτή”. Του εξήγησα πως “αυτό που μου λέτε δε μου λέει κάτι εμένα, εάν μου σκότωνε το παιδί μου θα μου λέγατε συγγνώμη κάποιος άφησε την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή;”. Όταν περνάμε έξω από το αυτό το σπίτι, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Αφρούς βγάζει από το στόμα. Ο άνθρωπος δεν το βγάζει βόλτα, είναι φύλακας», τόνισε.

Η μητέρα θα προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες για να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει. 

«Θα ακολουθήσει η υπόθεση τον δρόμο της δικαιοσύνης. Το σκυλί δε φταίει, αλλά φταίει ο κηδεμόνας του, έτσι όπως το έχει μάθει δεν είναι ωραίο να βγαίνει και να τρώει τον κόσμο. Δε φταίνε τα ζώα, είναι όπως το έχει μάθει ο ιδιοκτήτης του. Δεν τον ήξερα, τον γνώρισα την Πέμπτη. Έχω υποβάλει μήνυση.

Το παιδί έχει ράμματα παντού. Προχθές στην παρέλαση, ήθελε να πάρει κάτι από το αμάξι και φοβόταν να πάει, επειδή ήταν ένας σκύλος κοντά. Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να πηγαίνεις στα καλά καθούμενα και να σου επιτεθεί ένας σκύλος», κατέληξε η μητέρα του 13χρονου.

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε και η θεία του παιδιού, Μαρία Καλάβρια. 

«Το παιδί είναι σοκαρισμένο και πρησμένο, έχει αρκετά ράμματα. Έχει χτυπήσει στο κεφάλι του, στο μάγουλό του, στο χέρι του, στο πόδι του αλλά το σοκ είναι μεγαλύτερο από αυτά που έχει πάθει», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top