Αποκάλυψη Star: Και άλλο θύμα του βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο

Γνωρίζει τα δρομολόγια των λεωφορείων και παρακολουθεί από μακριά

Μια ανατριχιαστική υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης κατήγγειλε νεαρή γυναίκα 34 ετών, στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, ο φερόμενος δράστης, απειλώντας την με μαχαίρι, σε στάση του τραμ, την οδήγησε σε κοντινό πάρκο και τη βίασε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα, ο βιαστής με το τατουάζ όπως τον περιέγραψε η κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού, επιτέθηκε και σε άλλη νεαρή γυναίκα σε στάση λεωφορείου στην ίδια περιοχή. 

Και άλλη κοπέλα έπεσε θύμα του «βιαστή με το τατουάζ» - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Συγκεκριμένα τις πρώτες πρωινές ώρες πλησίασε την άλλη κοπέλα πάλι με μαχαίρι και προσπάθησε να την οδηγήσει σε μια μικρή πλατεία εκεί κοντά όπου δεν υπάρχει συνήθως κόσμος τις πρώτες πρωινές ώρες. Η κοπέλα δεν αντέδρασε γιατί την απειλούσε με το μαχαίρι και της έλεγε «μη μιλάς θα σε σφάξω».

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος γνωρίζει τα δρομολόγια των λεωφορείων και παρακολουθεί από μακριά έτοιμος να επιτεθεί σε ανυπεράσπιστες κοπέλες. Η αστυνομία έχει συγκεκριμένο σχέδιο και είναι στα ίχνη του δράστη.

βιασμος παλαιο φαληρο

Η 34χρονη που έπεσε θύμα της βάναυσης επίθεσης περιέγραψε τον βιαστή της.

«Ήταν λευκός, κοντοκουρεμένος, εύσωμος , με ύψος γύρω στο 1.80 και μιλά πολύ καλά ελληνικά» είπε.

«Μόλις φτάσαμε  στο πάρκο, μου κατέβασε το κολάν που φορούσα και με βίασε. Όταν ολοκλήρωσε την πράξη του, με ρώτησε «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;» σοκάρουν οι περιγραφές της.

Όπως κατήγγειλε η κοπέλα, μόλις ο άγνωστος ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του εκείνη σε κατάσταση σοκ και με όση δύναμη της είχε απομείνει επέστρεψε προς τη στάση του τραμ. Όμως ο τρόμος και η φρίκη δεν είχαν ακόμα τελειώσει.  

Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο: Βιασμός νεαρής που περίμενε σε στάση λεωφορείου

«Πριν προλάβω να συνέλθω, με ακολούθησε και με πλησίασε ξανά. Είχε το θράσος να μου ζητήσει τον αριθμό του κινητού μου, αλλά αρνήθηκα να του τον δώσω. Τότε με απείλησε, πως αν πω κάτι στην αστυνομία θα με σκοτώσει και έφυγε τρέχοντας».

παλαιο φαληρο βιαστης

Μόλις η 34χρονη είδε πως ο άγνωστος άνδρας είχε απομακρυνθεί αρκετά τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση καταγγέλλοντας το βιασμό της, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο τμήμα ασφαλείας της περιοχής, όπου κατέθεσε μήνυση.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top