Νίκαια: Ηλικιωμένη έριξε φόλα και μετά βασάνισε γάτα

Οργή για το βίντεο – ντοκουμέντο με το ετοιμοθάνατο ζώο

Οργή έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο – ντοκουμένο, στο οποίο απεικονίζεται μια 80χρονη γυναίκα στη Νίκαια, να βασανίζει μια ετοιμοθάνατη γάτα, αφού πρώτα της είχε ρίξει φόλα.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο από το protothema.gr, διακρίνεται η ηλικιωμένη την ώρα που καταβρέχει και στη συνέχεια χτυπά με ένα ξύλο το γατάκι.

Το ζώο διακρίνεται σε άσχημη κατάσταση, σχεδόν ετοιμοθάνατο, και δεν μπορεί ούτε να σηκωθεί.

Ρέθυμνο: Βγαίνει στον δρόμο και πυροβολεί γάτες - Αναζητείται ο δράστης

Η ηλικιωμένη παίρνει ενα λάστιχο και αρχίζει να το βρέχει προκειμένου να το απομακρύνει από την αυλή του σπιτιού της.

Ημαθία: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το τροχαίο - «Ψάξτε την αδερφή μου»!

Καθώς η γάτα δεν αντιδρά, αφού υπέφερε από τη δηλητηρίασή της, η ηλικιωμένη παίρνει ενα ξύλο και να τη σπρώχνει προς την πόρτα του κήπου.

Αιδηψός: Ελεύθερος ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι σε ταβέρνα

Οργή έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο – ντοκουμένο, στο οποίο απεικονίζεται μια 80χρονη γυναίκα στη Νίκαια, να βασανίζει μια ετοιμοθάνατη γάτα, αφού πρώτα της είχε ρίξει φόλα

Οργή έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το βίντεο – ντοκουμένο, στο οποίο απεικονίζεται μια 80χρονη γυναίκα στη Νίκαια, να βασανίζει μια ετοιμοθάνατη γάτα, αφού πρώτα της είχε ρίξει φόλα

Την ίδια ώρα, ένας γείτονας της φωνάζει «μην την αφήνει εκεί, θα μας φέρουν την αστυνομία», αλλά η ηλικιωμένη απλά απαντά πως το κάνει αν και την πονά το πόδι της. Τελικά, την πετά στο πεζοδρόμιο, με τον γείτονα να λέει «βγάλτο έξω καλύτερα, να μην την έχεις ούτε εσύ ούτε εγώ».

Τέλος τα «θαύματα» του πάτερ Δημήτριου στον Λυκαβηττό

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Νίκαια, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η 80χρονη κακοποιεί γάτα.

Ημαθία: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το τροχαίο - «Ψάξτε την αδερφή μου»!

Τον Οκτώβριο του 2021, η 80χρονη είχε κατηγορηθεί για απόπειρα κακοποίησης ζώων καθώς φέρεται να έριχνε φόλες στα αδέσποτα της γειτονιάς της.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της είχε επιβάλει ποινή με αναστολή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top