Κολωνός: Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης

Καταιγιστικές εξελίξεις

Κολωνός: Συνελήφθη Ο Πατέρας Της 12χρονης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη και ο πατέρας του παιδιού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το βράδυ μετά από τη σύλληψη της μητέρας του παιδιού για μαστροπεία, η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας στον Κολωνό, όπου και βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών. 

Κολωνός-βιασμός 12χρονης: «Χάλια το κορίτσι, κλαίει μέρα νύχτα»

Έτσι η αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα της 12χρονης, ο οποίος φέρεται να είναι τοξικομανής και να έχει στο παρελθόν εκτίσει ποινή στις φυλακές για ναρκωτικά. 

Όσον αφορά στα οχτώ παιδιά της οικογένειας, τα έξι ανήλικα φιλοξενούνται σε ειδικό χώρο στο νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες συνοδεύονται από τη μεγαλύτερη αδελφή τους και είναι σε καλή κατάσταση.

Κολωνός: «Είναι δυνατόν να πουλήσει η μάνα το παιδί για 20 ευρώ;», λέει η γιαγιά

Σήμερα η γιαγιά της 12χρονης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι δεν πιστεύει πως η μητέρα έχει κάποια εμπλοκή στην υπόθεση. 

«Είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Η μάνα, ήταν δυνατόν;», ανέφερε η γιαγιά και πρόσθεσε:

Κολωνός: Μηνύματα, κλήσεις και εμβάσματα «έκαψαν» τη μητέρα της 12χρονης

«Βρήκανε λέει στον λογαριασμό της νύφης μου, ότι της τα έβαλε αυτός 20 ευρώ… Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Τι είναι αυτό; Αυτό μου είπαν γιατί έχω άνθρωπο εκεί πέρα, τώρα τον παίρνω και δεν τον βρίσκω που είναι στη ΓΑΔΑ. Για 20 ευρώ τώρα τη συλλάβανε λέει, πούλαγε το παιδί της για 20 ευρώ; Τι είναι αυτά τα πράγματα. Εδώ πήγε η άλλη να της δώσει δέκα χιλιάρικα και δεν τα δέχτηκε, δεν πουλιέται λέει το παιδί μου… Και θα το πούλαγε για 20 ευρώ; Είναι δυνατόν;».

Κολωνός: Παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη οι κατηγορούμενοι

Εξέφρασε τέλος την αγωνία της για την τύχη των παιδιών, τονίζοντας ότι όλη η οικογένεια βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. 

Κολωνός: «Βρέθηκε σε λογαριασμό της μητέρας κατάθεση από παιδεραστή»

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε άσχημη κατάσταση, δεν μπορούμε, δεν είμαι καλά σήμερα θα με πεθάνουν. Είναι δυνατόν να συλλάβουν τη μάνα; Τι θα τα κάνει τόσα παιδιά; Εγώ είμαι άρρωστη πώς να τα κρατήσω εδώ πέρα; Είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο για 20 ευρώ;», κατέληξε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top