Κολωνός-βιασμός 12χρονης: «Χάλια το κορίτσι, κλαίει μέρα νύχτα»

Η γιαγιά αποκαλύπτει το ψυχολογικό σοκ του κοριτσιού

Παιδεραστής Κολωνός

Η λέξη αποτροπιασμός, είναι λίγη για να περιγράψει τη δράση του 53χρονου κατηγορουμένου στον Κολωνό. Όπως φαίνεται, δεν του έφτανε η κακοποίηση του κοριτσιού, αλλά ήθελε να προσεγγίσει και τα αδερφάκια της. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 12χρονη, όπως αποκαλύπτει η γιαγιά της.

Κανένας υγιής νους δε μπορεί να διανοηθεί τα εγκλήματα που φέρεται να έχει διαπράξει ο 53χρονος στην ψυχή και το σώμα της 12χρονης. Κάποιοι άνθρωποι αναζητούσαν σεξουαλική επαφή με το μικρό παιδί. 'Οχι μόνο άντρες, αλλά ακόμη και ζευγάρια. Ακόμη και γυναίκες που θα μπορούσαν να ήταν μάνες του 12χρονου κοριτσιού...

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις του θείου της 12χρονης.

«Ήταν ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί! Το σηκώνω εγώ στο messenger, ακούω μια γυναίκα. Λέει, “έλα, κορίτσι μου…”. Μόλις άκουσε εμένα, το έκλεισε κατευθείαν. Ανώμαλοι όλοι» λέει με οργή ο θείος της μικρής.

Ο ίδιος συμπληρώνει: «Στο facebook εκτός απο το κανονικό της προφίλ, είχε φτιάξει ( ο 53χρονος) και ένα να μοιάζει με 16  - 17 χρονών, με φίλτρα».

Το γεγονός ότι είχαν να κάνουν με ένα παιδί φαίνεται πως δεν ένοιαζε κανέναν αφού της έστελναν πρόστυχα μηνύματα.

Η 12χρονη φοβόταν όχι μόνο για τον εαυτό της, αλλά και για την οικογένειά της.

Ο 53χρονος φέρεται να τη φoβέριζε, να της έλεγε ότι «δε θα έχει να φάει», αν δεν κάνει ό,τι της λέει.

Κολωνός: «Η εγγονή μου κλαίει μέρα νύχτα» - «Ζητούσε φωτογραφίες κι από τα αδελφάκια της»

Ο 53χρονος φαίνεται να είχε τον πλήρη έλεγχο του παιδιού. Γνωρίζοντας δε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της πολυμελούς οικογένειας, επιχειρούσε να προσεγγίσει και τα άλλα παιδιά μέσω της μικρής.

Η γιαγιά της 12χρονης αποκαλύπτει το σχέδιο που δε μπόρεσε να ολοκληρώσει ο κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται να ζητούσε γυμνές φωτογραφίες κι από τα αδελφάκια της.

Η ίδια αποκαλύπτει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της 12χρονης, που, όπως λέει, κλαίει μέρα νύχτα.

Tι να πω, το παιδί δεν είναι καλά, είναι πολύ χάλια, κλαίει μέρα νύχτα, δεν έχω να πω τίποτα άλλο

Ο 53χρονος διατυμπάνιζε τις υψηλές γνωριμίες του. Απο τη μια η έπαρσή του και απο την άλλη η αλλαγή στη συμπεριφορά του παιδιού προβλημάτισαν τον θείο, ο οποίος πριν καν ξεκινήσει η έρευνα της αστυνομίας, παρακολουθούσε το παιδί για να δει τι συμβαίνει.

Όπως αποκαλύπτει, το παιδί έφευγε στη μία η ώρα το βράδυ και το κυνηγούσε στις πλατείες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top