Νίκαια: Πέντε άτομα απήγαγαν τη 14χρονη – Την κακοποίησαν σεξουαλικά

Στόχος των απαγωγέων ήταν να την εκδίδουν

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των απαγωγέων της έζησε η 14χρονη, η οποία απήχθη την περασμένη Παρασκευή στη Νίκαια μπροστά στα μάτια της αδελφής της και τελικά βρέθηκε χθες το βράδυ. 

Όπως είπε στο Mega, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κ. Γιαννόπουλος, πέντε άτομα απήγαγαν τη 14χρονη και στα χέρια τους πέρασε φρικτές στιγμές. 

Νίκαια: Βρέθηκε η 14χρονη που είχε απαχθεί - «Ταλαιπωρήθηκε στα χέρια τους»

Ο κ. Γιαννόπουλος κατήγγειλε ότι το κορίτσι κακοποιήθηκε από τους απαγωγείς του και σωματικά και σεξουαλικά και ότι προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν με στόχο να την εκδίδουν. 

Ωστόσο, λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε η απαγωγή της, αναγκάστηκαν να την αφήσουν στο Μαρκόπουλο. 

Νίκαια: «Φοβάμαι μήπως σκοτώσει την αδερφή μου»

«Ήταν σε φρικτή κατάσταση η 14χρονη. Βρέθηκε στο Μαρκόπουλο το βράδυ της Τετάρτης, επικοινώνησε με τους γονείς της και στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβληθεί καταγγελία», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Νίκαια: Την άρπαξαν με τη βία και την έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η 14χρονη κατευθυνόταν προς τον φούρνο της γειτονιάς της στη Νίκαια μαζί με τη αδελφή της. 

Συναγερμός για την αρπαγή 14χρονης στη Νίκαια

Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους ένας άνδρας, ο οποίος άρπαξε με τη βία την ανήλικη, την έσυρε μέσα στο αυτοκίνητό του κι εξαφανίστηκαν. 

Η οικογένεια της 14χρονης έκανε αμέσως καταγγελία στην αστυνομία και σήμανε συναγερμός για την αρπαγή της. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή της 14χρονης στους αστυνομικούς, μέσα στο αμάξι μαζί με την αδερφή της υπήρχαν άλλα έξι άτομα.

Η μητέρα του κοριτσιού κατέθεσε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η μικρή έπεφτε θύμα αρπαγής από τον συγκεκριμένο ενήλικα. 

Πρόκειται για έναν παντρεμένο άντρα και πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε αρπάξει ξανά τη 14χρονη παρά τη θέλησή της, την ώρα που κατευθυνόταν προς το σχολείο της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top