Νίκαια: Βρέθηκε η 14χρονη που είχε απαχθεί - «Ταλαιπωρήθηκε στα χέρια τους»

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Νίκαια: Βρέθηκε Η 14χρονη Που Είχε Απαχθεί

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της 14χρονης κοπέλα στη Νίκαια, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί την περασμένη εβδομάδα. Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Νίκαια: «Φοβάμαι μήπως σκοτώσει την αδερφή μου»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι τηλεφώνησε στους γονείς της, τους ανέφερε πως είναι στα ΚΤΕΛ στο Μαρκόπουλο, ώστε να πάνε να την παραλάβουν. 

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», το κορίτσι πέρασε φρικιαστικές στιγμές στα χέρια των ανδρών που την απήγαγαν.

Για την εξαφάνιση του κοριτσιού είχε εκδοθεί missing alert από τον οργανισμό.

εξαφάνιση 14χρονης Νίκαια

Νίκαια: Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» μετά τον εντοπισμό της 14χρονης

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση μετά την εύρεση της κοπέλας, στην οποία αναφέρει:

«Η περιπέτεια της έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η 14χρονη κατάφερε να διαφύγει της Οδύσσειας που πέρασε από την ημέρα της εξαφάνισής της στις 7/10/22, όταν απήχθη, παρά τη θέλησή της, από ενήλικα άτομα από την περιοχή της Νίκαιας. Το κορίτσι ταλαιπωρήθηκε στα χέρια αγνώστων που προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν. Από σεβασμό στο παιδί και στο μέλλον του δεν θα περιγράψουμε την φρίκη που βίωσε.

Στο παρόν, βρίσκεται ανακουφισμένη και ασφαλής κοντά στην οικογένειά της ενώ Ψυχολόγος του Συλλόγου βρίσκεται δίπλα της, με στόχο την άμεση και ολιστική υποστήριξη του παιδιού μετά από την τραυματική εμπειρία που έζησε».

Νίκαια: Την άρπαξαν μπροστά στα μάτια της αδελφής της

Το κορίτσι, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η αδελφή της, είχε απαχθεί μπροστά στα μάτια της. 

Οι δύο αδελφές κατευθύνονταν προς τον φούρνο κοντά στο σπίτι τους, όταν ένας άνδρας άρπαξε με τη βία τη 14χρονη, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν.

Το κορίτσι ειδοποίησε έντρομο τους γονείς του για όσα είχαν συμβεί μπροστά στα μάτια του, ενώ κατήγγειλε ότι μαζί με τον απαγωγέα της αδελφής της βρίσκονταν ακόμη πέντε άτομα. Οι δράστες φέρεται να επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα τα οποία εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά στα έντρομα κορίτσια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top