Νίκαια: «Φοβάμαι μήπως σκοτώσει την αδερφή μου»

Συγκλονίζει η αδερφή της 14χρονης που την άρπαξαν κοντά στο σπίτι της

Νίκαια: «Φοβάμαι μήπως σκοτώσει την αδερφή μου»

Συναγερμός έχει σημάνει στη Νίκαια καθώς άνδρας άρπαξε ανήλικη λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της, μπροστά στα μάτια της έντρομης αδερφής της.

Η οικογένεια κάνει έκκληση, μιλώντας στο Star, να βρεθεί το παιδί της και να γυρίσει με ασφάλεια στην οικογένεια. 

«Πήρε την αδερφή μου κατευθείαν μπαμ-μπαμ, φώναζε. Φώναζα κι εγώ, έκλαιγα. Φώναζα ‘βοήθεια, βοήθεια’ δεν ήταν κανείς. Τρεις με τέσσερις ημέρες δεν ακούσαμε τίποτα. Φοβάμαι για την αδερφή μου, να κάνει κάτι, να τη σκοτώσει, δεν ξέρουμε» σοκάρουν οι περιγραφές της αδερφής της 14χρονης.

νίκαια αρπαγή

Όλα έγιναν την Παρασκευή το βράδυ. Οταν η 14χρονη και η αδερφή της πήγαν σε φούρνο της γειτονιάς και δυο αυτοκίνητα σταμάτησαν μπροστά τους. Ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα και με τη βία την άρπαξε.

«Ήταν ένα αυτοκίνητο μαύρο και ένα γκρι, αρπάξανε το παιδί με το ζόρι και φύγανε», περιγράφει η μητέρα της ανήλικης.

Σύμφωνα με τις περιγραφές αυτόπτων μαρτύρων, ο δράστης ήταν ψηλός και γύρω στα 30.

Συναγερμός για την αρπαγή 14χρονης στη Νίκαια

Οι υποψίες της οικογένειας στρέφονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο στο παρελθόν είχε απειλήσει το παιδί με μαχαίρι ενώ πριν λίγες μέρες την είχε αρπάξει από το σχολείο.

«Πριν 20 μέρες ήταν το παιδί στο σχολείο και πήγε ο δράστης το άρπαξε με το ζόρι, το πήγε μακριά. Σε ένα υπόγειο. Είναι παντρεμένος και έχει και τέσσερα παιδιά», λέει η μητέρα της.  

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η οικογένεια, φέρεται να είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά την ανήλικη. 

«Θέλω απάντηση που είναι κόρη μου, πρέπει να επιστρέψει, πού κρύβεται, φοβάμαι μη γίνει κάτι κακό», σπαραζει η μητέρα της 14χρονης.

Οι άνδρες της ασφάλειας, συλλέγουν πληροφορίες για να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Στις 7/10/2022 και ώρα 21:30, απήχθη παρά τη θέληση της από ενήλικο άρρεν άτομο, από τη Νίκαια Αττικής, η ...., 14 ετών.

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε στις 08/10/2022 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η ..., έχει μέτριο ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top