Στις Φιλιππίνες η μικρή Λυδία μαζί με τη μητέρα της Καρολάιν

Ενδεχομένως να μείνουν εκεί για πάντα

Η κορούλα της αδικοχαμένης Καρολάιν, η μικρή Λυδία, που σήμερα είναι δύο ετών, βρίσκεται πλέον στις Φιλιππίνες μαζί με τη γιαγιά της.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα της Καρολάιν με τη Λυδία πέταξαν προς Μανίλα την Κυριακή το βράδυ.

«Τείχος» από τη μητέρα της Καρολάιν στον πιλότο - «Δε θέλουμε τα λεφτά σου»

Θα παραμείνουν εκεί και συγκεκριμένα στο σπίτι της αδερφής της Καρολάιν για απροσδιόριστο χρόνο ενώ υπάρχει η σκέψη η μικρή Λυδία να ζήσει μόνιμα στο εξωτερικό σε μια προσπάθεια να της εξασφαλίσουν μία καινούρια ζωή.

Ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας σκέφτεται να καταθέσει αίτηση προς το δικαστήριο προκειμένου η οριζόμενη επικοινωνία με τους γονείς του πιλότου να γίνεται στις ώρες μεν που έχουν οριστεί, αλλά μέσω Skype. 

Μάλιστα, οι παιδοψυχολόγοι που έχουν εξετάσει τη μικρή Λυδία υποστηρίζουν πως το κατάλληλο περιβάλλον για το παιδί θα ήταν οι Φιλιππίνες και όχι η Αλόννησος. 

καρολαιν μπαμπης

Ο πιλότος μεταβίβασε την περιουσία του στη μικρή Λυδία

Την ίδια ώρα ο πιλότος μεταβιβάζει την περιουσία του στην κόρη του. Μια κίνηση, ωστόσο, που βρίσκει «τείχος» απο την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star η Κατερίνα Ρίστα, ο πιλότος έχει ξεκινήσει ήδη την διαδικασία για να μεταβιβάσει κινητή και ακίνητη περιουσία στη μικρή. 

Την επιμέλεια του παιδιου έχουν οι γονείς της Καρολάιν, οι οποίοι θα πρέπει να  συναινέσουν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, όμως οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας δεν φαίνεται να είναι πρόθυμοι για κάτι τέτοιο.

Είναι κάθετοι και δε θέλουν ούτε ένα ευρώ απο τα χρήματα του πιλότου. «Το μόνο που μας νοιάζει είναι να μεγαλώσει η Λυδία σε ένα σωστό περιβάλλον», φέρεται να δηλώνει η Σούζαν Κράουτς σε ανθρώπους του στενού οικογενειακού και φιλικού της περιβάλλοντος, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top