Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Η αποζημίωση που ζητούν οι γονείς των θυμάτων

Νέα διάσταση στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει

Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα, που τον προηγούμενο Απρίλιο είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Οι γονείς της Κωνσταντίνας και του Γιώργου, που δολοφονήθηκαν από τον πρώην σύζυγο της κόρης τους, ζητούν αποζημίωση, αλλά και διατροφή για το ορφανό εγγονάκι τους. Τα λόγια του τραγικού πατέρα στο Star και τη Μαρία Αλεβιζοπούλου φέρνουν δάκρυα στα μάτια.

Μακρινίτσα: Δις ισόβια και 6,5 χρόνια για το διπλό φονικό

 «Το παιδάκι μεγαλώνει και θα μεγαλώσει , με την φροντίδα και των δυο μας, της συζύγου μου και τη δική μου , εντάξει τώρα τι άλλο να πω...Κανονικά το παιδάκι δεν ήθελε εμένα και τη γιαγιά, ήθελε τη μανούλα του» δηλώνει ο πατέρας των θυμάτων στην κάμερα του Star και συμπληρώνει:

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Οι πληγές είναι ανοιχτές ακόμα δεν... ούτε και πρόκειται να κλείσουν! Σε 25 χρονια θα είναι έξω. Τι να το κάνω; H μόνη ελπίδα που είχα να γίνει, να γίνει τα ισόβια να είναι ισοβια, πλεον. Τουλάχιστον, για να μην πω θανατική ποινή , εντάξει...  00.02.48 Αν έχει αίσθηση της γνώσης του τι έχει κάνει να δέσει μια θηλιά στο λαιμό του να κρεμαστεί! Τίποτα άλλο ! Μόνο έτσι θα με ικανοποιήσει εμένα , από μόνος του»

Τώρα οι τραγικοί γονείς ζητούν από τον άνθρωπο που δολοφόνησε την Κωνσταντίνα και τον Γιώργο τους, αποζημίωση, λόγω ψυχικής οδύνης και ηθικής βλάβης, αλλά και διατροφή για το αθώο αγοράκι, που τόσο πρόωρα στερήθηκε την αγκαλιά της μαμάς του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top