Μεσσηνία: «Ήταν η κακιά στιγμή, δεν ήξερα τι να κάνω με το κλάμα του μωρού»

Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο πατέρας βρέφους που χαροπαλεύει

Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε από τον εισαγγελέα ο 20χρονος πατέρας του τεσσάρων μηνών βρέφους από τη Μεσσηνία, που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Ο πατέρας βαρύνεται με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία. Ο ίδιος έκανε λόγο για «κακιά στιγμή». 

Μεσσηνία: Με σκυμμένα τα κεφάλια στον εισαγγελέα οι γονείς του βρέφους

Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη 28/10 στις 10:30 το πρωί ζήτησε και έλαβε από τον εισαγγελέα ο 20χρονος πατέρας του τεσσάρων μηνών βρέφους από την Κυπαρισσία, ο οποίος βαρύνεται με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία.

κακοποίηση τεσσάρων μηνών βρέφους από τη Μεσσηνία

Οι γονείς του βρέφους που κακοποιήθηκε στη Μεσσηνία και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»

Ο πατέρας φέρεται να κακοποίησε το μικρό κοριτσάκι του βάναυσα. Το βρέφος νοσηλεύεται διασωληνωμένο δίνοντας μάχη για τη ζωή του στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Η μητέρα η οποία επίσης συνελήφθη αφέθηκε ελεύθερη και θα οδηγηθεί κι εκείνη στον ανακριτή την Τετάρτη. Από κοινού αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων καθώς σε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, βρέθηκε ένα όπλο και μικροποσότητα χασίς.

Μεσσηνία: «Όταν πήγαινα να το αγγίξω έκλαιγε», λέει η γιαγιά του βρέφους

Ο πατέρας έκανε λόγο για «κακιά στιγμή» σύμφωνα με τον συνήγορό τους, Νίκο Αγγελόπουλο. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πατέρας υποστήριξε πως δεν ήξερε πώς να αντιμετωπίσει το κλάμα του παιδιού και πως είναι σε άσχημη κατάσταση. Ανέφερε δε πως η μητέρα παραμένει στο πλευρό του.

Την ίδια στιγμή οι γιατροί στο νοσοκομείο Παίδων περιγράφουν την κατάστασή του παιδιού ως εξαιρετικά σοβαρή και «μεγάλο στοίχημα» το να σωθεί η ζωή του. 

Μεσσηνία: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται το 4 μηνών βρέφος

 

Ο πατέρας του μωρού είπε ότι το ταρακούνησε για να το κάνει να σταματήσει να κλαίει

Ο πατέρας του μωρού είπε ότι το ταρακούνησε για να το κάνει να σταματήσει να κλαίει - Έφταιγε η «κακιά στιγμή»

Μεσσηνία: Τι ισχυρίζεται ο πάτερας του βρέφους

Ο πατέρας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και  ενδοοικογενειακή βία, από την πρώτη στιγμή ισχυρίζεται πως δεν ήθελε να βλάψει την κορούλα του, ότι ήταν ατύχημα. 

Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο πατέρας του βρέφους από τη Μεσσηνία που χαροπαλεύει

«Ήμουν μόνος στο σπίτι. Μόλις είχα ταϊσει το μωρό. Ξαφνικά άρχισε να κλαίει με σπαραγμούς για παραπάνω από ένα τέταρτο.  Δεν ήξερα τι κάνω. Το έπιασα από τις μασχάλες και τα πλευρά και το ταρακούνησα δυνατά και για αρκετή ώρα μέχρι να ηρεμήσει. Τότε κατάλαβα ότι κάτι κακό έχει πάθει το μωρό. Τηλεφώνησα στη σύζυγό μου και χωρίς να της πω τι έχει συμβεί της είπα να έρθει γρήγορα στο σπίτι» ισχυρίστηκε ο πατέρας. 

Άλλαζα την πάνα στο μωρό όταν η μητέρα του ήρθε τρέχοντας. Ξαφνικά το μωρό έβγαλε μια τσιρίδα και έχασε τις αισθήσεις του. Με τη μητέρα του φύγαμε γρήγορα και πήγαμε στο Νοσοκομείο Κυπαρρισίας, είπε ο 20χρονος κατηγορούμενος πατέρας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των γονέων, Νίκο Αγγελόπουλο, «η όλη πράξη προέρχεται από ατύχημα, δεν μπορούσε να διαχειριστεί μία κρίση που είχε το παιδί, δεν μπορούσε να το κάνει να σταματήσει. Κάπως άγαρμπα του συμπεριφέρθηκε».

Το βρέφος εξακολουθεί και παραμένει διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές και θωρακικές κακώσεις.

Μεσσηνία: «Όταν πήγαινα να το αγγίξω έκλαιγε», λέει η γιαγιά του βρέφους

«Όταν πήγαινα να το αγγίξω έκλαιγε», είπε στο μεταξύ η γιαγιά του βρέφους μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σε ερώτηση για το αν είχε παρατηρήσει κάτι ύποπτο στο μωρό τον τελευταίο καιρό η γιαγιά του βρέφους απάντησε:

«Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι το μωρό ήταν λίγο ταραγμένο και μερικές φορές όταν πήγαινα να την αγγίξω έβαζε τα κλάματα. Είχα παρατηρήσει κι ένα καρούμπαλο στο κεφάλι, αλλά δεν ήμουν σίγουρη ότι ήταν κάτι κακό, γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να μεγάλωνε το κεφαλάκι της».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top