Μεσσηνία: «Όταν πήγαινα να το αγγίξω έκλαιγε», λέει η γιαγιά του βρέφους

Το τεσσάρων μωρό κοριτσάκι κακοποιήθηκε από τον πατέρα του

«Εύχομαι ο Θεός να σώσει το μωρό μας». Αυτό είπε η γιαγιά του τεσσάρων μηνών βρέφους που κακοποιήθηκε από τον πατέρα του στη Μεσσηνία και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο Παίδων. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε πως η κόρη της είχε σχέση με τον πατέρα του μωρού της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου. Όπως είπε, αρχικά ήταν φίλοι στη συνέχεια έκαναν σχέση και προέκυψε η εγκυμοσύνη. 

Μεσσηνία: Με σκυμμένα τα κεφάλια στον εισαγγελέα οι γονείς του βρέφους

«Δεν ξέρω αν η κόρη μου την ήθελε την εγκυμοσύνη. Δε μου έλεγε πολλά πράγματα. Την πίεζα για να μου μιλήσει γιατί την έβλεπα δυσαρεστημένη, αλλά δε μου ανοιγόταν», είπε η γιαγιά του βρέφους. 

Το ζευγάρι έμενε μαζί της και σύμφωνα με την ίδια, ο πατέρας του μωρού τον τελευταίο καιρό δεν εργαζόταν κι έδειχνε αδιάφορος για το παιδί. 

γονείς βρέφους Μεσσηνία

Οι γονείς του βρέφους που κακοποιήθηκε στη Μεσσηνία

«Ήταν αδιάφορος και ειρωνικός. Ασχολιόταν ελάχιστα με το παιδί. Η κόρη μου τον αγαπούσε και μου έλεγε να μην του λέω τίποτα γιατί τα έπαιρνε στραβά και ξεσπούσε σε εκείνη», είπε. 

Μεσσηνία: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται το 4 μηνών βρέφος

Σε ερώτηση για το αν είχε παρατηρήσει κάτι ύποπτο στο μωρό τον τελευταίο καιρό η γιαγιά απάντησε:

«Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι το μωρό ήταν λίγο ταραγμένο και μερικές φορές όταν πήγαινα να την αγγίξω έβαζε τα κλάματα. Είχα παρατηρήσει κι ένα καρούμπαλο στο κεφάλι, αλλά δεν ήμουν σίγουρη ότι ήταν κάτι κακό, γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να μεγάλωνε το κεφαλάκι της».

Μεσσηνία: Σε κρίσιμη κατάσταση βρέφος στο Παίδων-Συνελήφθη ο πατέρας του

Η ίδια δήλωσε συντετριμμένη από το κακό που βρήκε το βρέφος και είπε ότι δε σταματά να προσεύχεται για να γίνει καλά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top