Μεσσηνία: Σε κρίσιμη κατάσταση βρέφος στο Παίδων-Συνελήφθη ο πατέρας του

Το μόλις 4 μηνών βρέφος διασωληνώθηκε-Έφερε μώλωπες στο σώμα του

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ένα 4 μηνών βρέφος, κοριτσάκι, από τη Μεσσηνία.

Λέσβος: Θρήνος για το βρέφος - «Το βρήκε νεκρό στην κούνια ο αδελφός του»

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  συνέβησαν χθες το απόγευμα, όταν οι γονείς του το μετέφεραν, από χωριό του δήμου Τριφυλίας στο οποίο διαμένουν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας καθώς το παιδί είχε σπασμούς, από εκεί διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας χθες το βράδυ.

Μεσσηνία: Σε κρίσιμη κατάσταση βρέφος στο Παίδων-Συνελήφθη ο πατέρας του

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας έκριναν ότι το παιδί έπρεπε να διασωληνωθεί και να φύγει άμεσα για Νοσοκομείο της Αττικής, όπως και έγινε. Παράλληλα, ειδοποίησαν και τις αστυνομικές αρχές καθώς διαπίστωσαν πως το παιδί έπασχε από σύνδρομο ανατάραξης και έφερε κατάγματα στα πλευρά του και χτύπημα στον αυχένα.

Πάτρα: «Άργησαν να διασωληνώσουν το παιδί»

Ο 20χρονος πατέρας του παιδιού, ταξίδεψε μαζί με το βρέφος στην Αθήνα ωστόσο λίγο αργότερα συνελήφθη από τις αρχές.

Αυτή τη στιγμή κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, καθώς έχει σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και το πρωί της Δευτέρας, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιων των εισαγγελικών αρχών της Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από τις μέχρι τώρα έρευνες, ο πατέρας, όση ώρα βρισκόταν μαζί με το βρέφος, λόγω απουσίας της μητέρας στην εργασία της, στην προσπάθειά του να σταματήσει το παιδί να κλαίει, το ταρακουνούσε βίαια και το έσφιξε δυνατά, με αποτέλεσμα να φέρεται να έχει τα στοιχεία του συνδρόμου της ανατάραξης μωρού.

Στο μεταξύ, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, κατά την διάρκεια έρευνας που έγινε στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκαν ένα πιστόλι, φυσίγγια και ένα φυτό κάνναβης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top