Μεσσηνία: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται το 4 μηνών βρέφος

Έχει σπασμένα πλευρά και μώλωπες σε όλο του το κορμί

Με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο το σώμα του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο το τεσσάρων μηνών βρέφος από τη Μεσσηνία που κακοποιήθηκε από τον πατέρα του. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι το ταρακούνησε με δύναμη για να το κάνει να σταματήσει να κλαίει. Συνελήφθη και η μητέρα για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

γονείς βρέφους Μεσσηνία

Οι γονείς του βρέφους που δίνει μάχη για τη ζωή του στο Παίδων

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», το τεσσάρων μηνών βρέφος, το οποίο διακομίστηκε εκεί από τη Μεσσηνία μετά από την κακοποίηση την οποία φαίνεται να υπέστη από τον πατέρα του. 

Μεσσηνία: Σε κρίσιμη κατάσταση βρέφος στο Παίδων-Συνελήφθη ο πατέρας του

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος υπεβλήθη σε εξετάσεις και αξονική τομογραφία που αποκάλυψαν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο του το σώμα. Μάλιστα, το μωράκι έχει σπασμένα πλευρά και αιμάτωμα στα μάτια. 

Η μητέρα του βρέφους στη Μεσσηνία

Η μητέρα απουσίαζε από το σπίτι την ώρα που ο πατέρας κακοποίησε το μωρό, αλλά συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή

Όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου, όταν οι γονείς του το μετέφεραν από χωριό της Τριφυλίας στο κέντρο υγείας Κυπαρισσίας με σπασμούς. Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διακομιστεί αμέσως στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. 

Η κατάσταση, όμως, του βρέφους ήταν εξαιρετικά κρίσιμη, με τους γιατρούς να το διασωληνώνουν και να δίνουν εντολή να μεταφερθεί στην Αθήνα. Παράλληλα, ειδοποίησαν και τις αστυνομικές αρχές, καθώς διαπίστωσαν ότι το μωράκι έπασχε από το «σύνδρομο της ανατάραξης» κι έφερε μώλωπες στο σώμα του. 

Πατέρας μωρού Μεσσηνία

Ο πατέρας του μωρού είπε ότι το ταρακούνησε για να το κάνει να σταματήσει να κλαίει

Μαζί με το βρέφος ταξίδεψε και ο 20χρονος πατέρας του, ο οποίος λίγο αργότερα συνελήφθη, καθώς, όπως είπε στις αρχές στην προσπάθειά του να το κάνει να σταματήσει να κλαίει το έσφιξε με τα χέρια του και το ταρακούνησε πολύ δυνατά, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει τους σοβαρούς τραυματισμούς. 

Οι αστυνομικοί, συνέλαβαν και τη μητέρα, η οποία έλειπε από το σπίτι την ώρα που έγινε το περιστατικό, γιατί, μετά από έρευνα, βρέθηκαν εκεί ένα πιστόλι, φυσίγγια και ένα δενδρύλλιο κάνναβης. 

Ο πατέρας αναμένεται σήμερα στις 10:00 να οδηγηθεί ενώπιων των εισαγγελικών αρχών της Κυπαρισσίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top