Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Νοσοκόμα έπαθε ηλεκτροπληξία

Σε κακό χάλι ο θάλαμος, όπου έγινε το συμβάν καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Ηλεκτροπληξία έπαθε χθες, Τρίτη, μια νοσηλεύτρια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας την ώρα που πήγε να κάνει τη δουλειά της σε θάλαμο, όπου νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη μπήκε στον θάλαμο, όπου νοσηλεύονται 11 ασθενείς όταν «χτυπήθηκε» από ρεύμα από «γυμνά» καλώδια.

Θρήνος στην Εύβοια: «Τράβηξε το εντομοαπωθητικό και έπαθε ηλεκτροπληξία»

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, ο συγκεκριμένος θάλαμος και γενικά όλος ο πρώτος όροφος του νοσοκομείου είναι σε άθλια κατάσταση.

Η νοσηλεύτρια παρέμεινε 48 ώρες στο νοσοκομείο για νοσηλεία μετά την ηλεκτροπληξία που υπέστη και πλέον έχει πάρει εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία της.

«Είναι ένας θάλαμος που είναι σε εξαιρετικά κακή κατάσταση, όπως είναι όλος ο πρώτος όροφος του νοσοκομείου. Η νοσηλεύτρια που έπαθε το ατύχημα ήταν μία πολύ καλή εργαζόμενη» είπε στο Mega η ειδική παθολόγος Όλγα Κοσμοπούλου.

Χαλκίδα: Αγόρι 5 ετών έπαθε ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά

«Οι ηλεκτρολόγοι για όλο το νοσοκομείο είναι τέσσερις και τρέχουν και δεν φτάνουν και ο θάλαμος αυτός ακόμα χρησιμοποιείται μετά το περιστατικό με την 25χρονη νοσηλεύτρια» συνέχισε, ενώ κατήγγειλε ότι έγινε προσπάθεια να τη φιμώσουν.

«Η διοίκηση ξέρει πολύ καλά πώς είναι οι συνθήκες στους θαλάμους του πρώτου ορόφου και δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια επιδιόρθωσης. Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι ακριβώς επειδή μου ζητήθηκε να μην είμαι εδώ και να μην μιλήσω για το περιστατικό. Απειλήθηκα ότι οι συνάδελφοί μου θα πληρώσουν τις συνέπειες αν το καταγγείλουμε. Όλος ο πρώτος όροφος του νοσοκομείου θέλει κλείσιμο», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top