Λάρισα: «Μίλησε» το DNA για το μπέρδεμα με τα δύο μωρά

Η μητέρα αγκάλιασε και θήλασε σαν δικά της και τα δύο μωρά!

Τη χειρότερη εμπειρία βίωσαν δύο ζευγάρια στη Λάρισα, αφού έγινε μπέρδεμα σε ιδιωτική κλινική και τους έδωσαν άλλα μωρά.

Η μητέρα κράτησε στην αγκαλιά της και θήλασε δύο διαφορετικά βρέφη. Αποφάσισε να προχωρήσει με το σύζυγό της σε τεστ DNA και το αποτέλεσμα τους λύτρωσε, όπως λέει ο πατέρας του μωρού αποκλειστικά στην ανταποκρίτρια του Star Δήμητρα Τζιότζιου.

Λάρισα: Test DNA ζητούν οι γονείς που τους έδωσαν λάθος μωρό

Τώρα ξεκινά η καινούρια ζωή για το ζευγάρι στη Λάρισα που περίμενε ένα μήνα να μάθει αν το μωρό που μεγαλώνουν είναι το δικό τους, μετά το μπέρδεμα που έγινε στην ιδιωτική μαιευτική κλινική.

Δεν ήξεραν εδώ και ένα μήνα αν το νεογέννητο που έχουν στο σπίτι τους είναι το δικό τους... Στις δύο φωτογραφίες που εξασφάλισε το Star βλέπουμε τη μητέρα να κρατάει στην αγκαλιά της δύο διαφορετικά βρέφη, το λάθος μωρό όπως αποδείχθηκε στην πρώτη φωτογραφία, και το σωστό μωρό στη δεύτερη φωτογραφία... Όπως τους ανακοίνωσαν από την ιδιωτική κλινική, είχε γίνει μπέρδεμα με το μωρό, καταγγέλει ο πατέρας.

«'Αλλαξαν όλα σε μια στιγμή...Δε χαρήκαμε τις πρώτες στιγμές...Μας είπαν "αυτό είναι το μωρό σας"» θυμάται ο πατέρας.

Απίστευτο συμβάν στη Λάρισα: Το μαιευτήριο τους έδωσε λάθος μωρό!

Λάρισα: Περίμεναν έναν μήνα για να μάθουν αν έχουν το δικό τους παιδί

Το τεστ DNA ήταν μονόδρομος για το ζευγάρι που επέστρεψε στο σπίτι του με το δεύτερο μωρό. Ζούσαν καθημερινά με την αμφιβολία μήπως έγινε λάθος και θα έπρεπε να το επιστρέψουν. Τα αποτελέσματα, όμως, τους ανακούφισαν.

«Ένα μήνα αγκαλιάζαμε το παιδί και αναρωτιόμασταν μήπως δεν είναι πάλι αυτό. Ευτυχώς έγινε το τεστ DNA και είναι δικό μας» είπε ο πατέρας.

Λάρισα: Η μητέρα θήλασε και τα δύο παιδιά

Η 30χρονη μητέρα μόλις είδε το πρώτο μωρό το πήρε αμέσως στην αγκαλιά της για να το θηλάσει...Τα συναισθήματα ήταν πρωτόγνωρα. O πατέρας μάλιστα το φωτογράφισε, το έστειλε στους συγγενείς και του είπαν ότι μοιάζει σε εκείνον...

Λάρισα: «Μίλησε» το DNA για το μπέρδεμα με τα δύο μωρά

«Το θήλασε η γυναίκα μου το παιδί.Οι συγγενείς έλεγαν ότι μοιάζει σε μένα...Τα αληθινά συναισθήματα ήταν στο πρώτο μωρό. Το δεύτερο έπρεπε να το νιώσουμε από την αρχή. Ήταν σαν να γυρίζαμε ταινία», είπε ο ίδιος.

Οι γονείς πλέον ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά. Το Star επικοινώνησε με το μαιευτήριο αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση για το μπέρδεμα με το λάθος μωρό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top