Λάρισα: Test DNA ζητούν οι γονείς που τους έδωσαν λάθος μωρό

Το ζευγάρι είναι σοκαρισμένο και δεν ξέρει εάν όντως είναι δικό τους

Σενάριο ταινίας θυμίζει η ιστορία με το μαιευτήριο στη Λάρισα, που έδωσε λάθος μωρό.

Η 30χρονη γυναίκα γέννησε την προηγούμενη Πέμπτη σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Λάρισας ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Κράτησε στην αγκαλιά της το νεογέννητο, το θήλασε και - σύμφωνα με την καταγγελία του συζύγου της – την επόμενη μέρα τους είπαν ότι τους έδωσαν λάθος μωρό.

Απίστευτο συμβάν στη Λάρισα: Το μαιευτήριο τους έδωσε λάθος μωρό!

«Μας έφεραν την επόμενη μέρα ένα άλλο μωρό. Πάθαμε σοκ! Είπαμε “τι έγινε εδώ;”. Μας λέει τότε η μαία πως αυτό είναι το μωρό μας και άρα την προηγούμενη μέρα μας είχαν φέρει το μωρό ενός άλλου ζευγαριού. Και το δικό μας ήταν σε άλλη οικογένεια, σε άλλη αγκαλιά. Και εμείς τα πρώτα συναισθήματα τα δώσαμε σε άλλο μωρό», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o σύζυγος της 30χρονης.

Αλεποχώρι: Τα παιδάκια που πυροβόλησε ο 70χρονος έπαιζαν «θάρρος ή αλήθεια»

«Δε δόθηκε καμία εξήγηση, απλά είπαν “σας ζητάμε συγγνώμη”», είπε, από την πλευρά του, ο δικηγόρος του ζευγαριού, Στέλιος Σούρλας.

Πολεμικό Ναυτικό: Στην Τυνησία ψάχνουν απαντήσεις για τον χαμό της Θάλειας

«Λέμε τώρα μήπως και αυτό το μωρό, που έχουμε σπίτι μας, δεν είναι δικό μας. Μας μοιάζει περισσότερο από το πρώτο, αλλά και οι συγγενείς με το πρώτο μωρό λέγανε διάφορα σχόλια», λέει ο πατέρας.

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται κατεψυγμένα φρούτα – Βρέθηκε ηπατατίτιδα Α

Παράλληλα, ξεσπά κατά του μαιευτηρίου: «Αν δεν τσεκάρεις το μωρό όταν το πας στη μητέρα για την πρώτη επαφή, τι κάνεις δηλαδή; Σήκω φύγε, κλείσ’ το το μαγαζί».

Το ζευγάρι δεν έχει ξεπεράσει το σοκ και πιστεύει ότι μια εξέταση DNA στο μωρό θα διώξει όλες τις αμφιβολίες. Από την πλευρά της, η διοίκηση του μαιευτηρίου δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top