Θρίλερ στον αέρα: Πιλότος λιποθύμησε κατά τη διάρκεια πτήσης

Έγινε έκτακτη προσγείωση στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός σήμανε σε πτήση, όταν ο πιλότος λιποθύμησε. Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη

Όλα συνέβησαν στις 23 Αυγούστου. Σύμφωνα με το metro.co.uk, η πτήση της Jet2 που ξεκίνησε από το Μπέρμιγχαμ με προορισμό την Αττάλεια, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο πιλότος ένιωσε αδιαθεσία.

«Είδαμε ότι κάτι συνέβαινε στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου»

Επιβάτης της πτήσης που μίλησε στο βρετανικό μέσο ανέφερε ότι παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους:

«Ενώ ήμασταν όλοι καθισμένοι, παρατηρήσαμε ότι κάτι συνέβαινε στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου. Νομίζαμε ότι κάποιος είχε τραυματιστεί στην τουαλέτα ενώ υπήρχαν οι αναταράξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

Μας είπαν ότι θα προσγειωθούμε στην Ελλάδα λόγω έκτακτης ιατρικής ανάγκης.

Ανέφερε ακόμα ότι το προσωπικό του αεροπλάνου έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει τους ανθρώπους ενήμερους στο αεροδρόμιο, προσθέτοντας ότι περίμεναν στον διάδρομο του «Μακεδονία» για περισσότερο από μία ώρα να φτάσει ασθενοφόρο.

Η ανακοίνωση εκπροσώπου της εταιρίας για το περιστατικό

Εκπρόσωπος της Jet2 δήλωσε για το περιστατικό στο Birmingham Live:

«Η πτήση LS1239 από το Μπέρμιγχαμ προς την Αττάλεια εξετράπη της πορείας προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ως προληπτικό μέτρο την Τρίτη 23 Αυγούστου λόγω αδιαθεσίας ενός εκ των πιλότων...Ενημερώσαμε τους επιβάτες μας το συντομότερο δυνατό και οι ομάδες μας εργάστηκαν εξαιρετικά σκληρά για να τους φροντίσουν όλους. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από οποιονδήποτε επηρεάστηκε από αυτήν την απρόβλεπτη καθυστέρηση».

Σημειώνεται ότι οι επιβάτες είχαν ήδη υποστεί ταλαιπωρία, καθώς υπήρξε οκτάωρη καθυστέρηση στην έναρξη της πτήσης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top