Βόλος: «Θα πάθεις κι εσύ ό,τι έπαθαν οι άλλες!»

45χρονος χτύπησε και απείλησε να σκοτώσει τη γυναίκα του

Σε ασφαλές κατάλυμα είχε μεταφερθεί η 26χρονη από τον Βόλο, που κατήγγειλε ότι ο σύντροφος της την απείλησε με κατσαβίδι

Συγκλονίζει ένα νέο σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς 45χρονος στον Βόλο, φέρεται να επιτέθηκε στη γυναίκα του, απειλώντας την ότι θα την κάψει, θα τη σκοτώσει, και «θα έχει την τύχη άλλων γυναικών που τις σκότωσαν οι άνδρες τους».

Βόλος: «Φύγε θα πυροβολήσω»

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ένας 45χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών τροφίμων, μάλωσε την Τετάρτη με τη γυναίκα του και αφού την έβρισε, την απείλησε ότι θα την κάψει και θα τη σκοτώσει και πως θα έχει την τύχη των άλλων γυναικών που τις σκότωσαν οι άντρες τους, όπως κατήγγειλε η η 43χρονη γυναίκα. Στη συνέχεια την χτύπησε στο πρόσωπο δυνατά, με αποτέλεσμα η 43χρονη να έχει θολούρα για αρκετή ώρα μετά το χτύπημα!

Βόλος: 73χρονος μήνυσε την 52χρονη σύντροφό του για ξυλοδαρμό

Μετά την καταγγελία της γυναίκας στην Αστυνομία, ο δράστης συνελήφθη και κρατήθηκε την Τετάρτη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Εναντίον του ασκήθηκε από την εισαγγελική αρχή ποινική δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα για εξύβριση και απειλή, όπως και για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συζύγου με βάση τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη 30 Αυγούστου, λόγω απουσίας της γυναίκας που θα κατέθετε ως μάρτυρας κατηγορίας.

Βόλος: «Της έδωσα σφαλιάρα ως...παιχνίδι»

Ο 45χρονος κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι μέχρι την Τρίτη δε θα μένει στο σπίτι με τη σύζυγό του, αλλά στο κατάστημα που διαθέτει. Ο πρόεδρος του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου τον προειδοποίησε να μη δημιουργήσει νέο επεισόδιο κατά της συζύγου του, και αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top